Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 oct 2010 - Anul XV, nr. 248 (4539)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mursa: Doi martori spun că Iustin Scutaru conducea maşina ce a accidentat o bonă şi un copil la Iaşi

Şeful Poliţiei Municipale Iaşi, comisarul Lucian Mursa, susţine că există martori care spun că tânărul din Fălticeni acuzat că a furat un autoturism marca Peugeot 307 se afla la volanul acestei maşini care a accidentat o bonă şi un copil pe o trecere de pietoni din municipiu.

Comisarul Lucian Mursa a declarat, ieri, pentru corespondentul MEDIAFAX că primele cercetări indică faptul că Iustin Iulian Scutaru se afla la volanul autoturismului care săptămâna trecută a accidentat pe o trecere de pietoni din Iaşi o bonă şi copilul pe care aceasta îl îngrijea, şoferul părăsind apoi locul accidentului.

"Ancheta este în curs de desfăşurare, dar avem doi martori care îl indică pe tânărul din Fălticeni ca fiind la volan în momentul producerii accidentului", a afirmat comisarul Lucian Mursa.

El a mai spus că tânărul urma să fie audiat, ieri, la sediul Poliţiei Suceava de către anchetatorii ieşeni în legătură cu accidentul comis în Iaşi, însă audierile au fost amânate câteva zile, întrucât tot ieri era programat recursul tânărului privind arestarea sa pe 19 zile pentru furtul autoturismului respectiv.

"Cum astăzi (ieri - n.r.) a fost programat recursul tânărului, am decis să amânăm audierea lui cu câteva zile. Din câte ştiu, recursul formulat de acesta a fost respins, astfel că el rămâne în arestul Poliţiei Suceava", a mai spus comisarul Lucian Mursa.

O bonă şi copilul pe care aceasta îl îngrijea au fost loviţi de un autoturism pe o trecere de pietoni din municipiul Iaşi, şoferul fugind de la locul accidentului, astfel că poliţiştii au declanşat cercetări pentru identificarea persoanei aflate la volan.

Potrivit poliţiştilor ieşeni, accidentul s-a petrecut, joi, pe o trecere de pietoni din zona Copou a municipiului Iaşi, o bonă şi copilul pe care aceasta îl îngrijea fiind loviţi de un autoturism Peugeot 307.

Femeia, în vârstă de 60 de ani, plimba într-un căruţ un copil de doi ani, iar la un moment dat a vrut să traverseze bulevardul Copou, pe trecerea de pietoni.

Un autobuz care circula pe prima bandă a oprit să îi acorde prioritate, însă şoferul autoturismului Peugeot care venea cu viteză pe banda a doua nu a mai oprit la trecere, lovind-o pe femeie şi răsturnând căruţul în care se afla copilul.

După accident, şoferul a dispărut de la faţa locului.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei ieşene, copilul nu a suferit leziuni grave, însă bona a fost rănită, necesitând îngrijiri medicale.

Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere instalate pe bulevardul Copou, poliţiştii reuşind pe baza imaginilor să identifice maşina implicată în accident.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mursa: Doi martori spun că Iustin Scutaru conducea maşina ce a accidentat o bonă şi un copil la Iaşi.
 Vizualizări articol: 1069 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Mursa: Doi martori spun că Iustin Scutaru conducea maşina ce a accidentat o bonă şi un copil la Iaşi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei