Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 oct 2010 - Anul XV, nr. 240 (4531)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

FAN Courier atenţionează clienţii că serviciile online de urmărire a expedierilor sunt gratuite

Compania românească de curierat FAN Courier atenţionează clienţii săi că serviciile online prin care pot urmări traseul expedierilor sunt gratuite, după ce unii furnizori terţi au pretins sume de bani, prin trimiterea unui sms, pentru serviciile despre statusul livrărilor.

"Clienţii noştri trebuie să ştie că au la îndemână aceste două unelte extrem de valoroase şi mai ales gratuite, întrucât există furnizori care promit servicii despre statusul livrărilor în numele FAN Courier contra cost, prin trimiterea unui sms. Orice costuri solicitate clienţilor noştri de către terţi pentru a oferi informaţii despre livrările prin FAN Courier sunt ilegale şi nu trebuie luate în considerare", a declarat, într-un comunicat, directorul de dezvoltare al companiei, Adrian Mihai.

FAN Courier asigură opţiunile Client Tracking şi SelfAWB în mod gratuit tuturor clienţilor, indiferent daca au încheiat sau nu un contract. Aceste servicii online permit clienţilor să aibă în permanenţă sub supraveghere propriile expedieri.

Serviciul Client Tracking permite vizualizarea unei pagini personalizate care cuprinde informaţii despre expedieri şi confirmări, iar serviciul Self AWB îi permite clientului să ştie în orice moment unde se află coletul său, când a plecat din centrul logistic FAN Courier, când a ajuns la destinaţie sau dacă expediţia nu a putut fi realizată din cauza absenţei destinatarului.

FAN Courier, înfiinţată în 1998, este deţinută de trei persoane fizice, repsectiv Felix Patrăşcanu şi fraţii Adrian şi Neculai Mihai. Compania estimează pentru 2010 o creştere a cifrei de afaceri cu 10% faţă de anul trecut, de la 167,4 milioane de lei la 184,15 milioane de lei.

Compania are peste 14.000 de clienţi, din care 90% reprezintă persoane juridice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului FAN Courier atenţionează clienţii că serviciile online de urmărire a expedierilor sunt gratuite.
 Vizualizări articol: 643 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FAN Courier atenţionează clienţii că serviciile online de urmărire a expedierilor sunt gratuite0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei