Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 sep 2010 - Anul XV, nr. 229 (4520)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Secretarul de stat în MAI Mihai Capră a demisionat

Secretarul de stat pentru Relaţia cu Prefecturile, Mihai Capră, a demisionat, după ce Vasile Blaga şi-a dat demisia de onoare de la conducerea Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), au declarat, marţi, surse ministeriale.

Sursele citate au spus că Mihai Capră şi-a anunţat încă de luni intenţia de a-şi da demisia, imediat după ce Vasile Blaga a renunţat la funcţia de ministru.

Biroul de presă al MAI a confirmat, pentru MEDIAFAX, că Mihai Capră şi-a înaintat, ieri, demisia din funcţia de secretar de stat pentru Relaţia cu Instituţiile Prefectului.

Până la numirea unui înlocuitor, Mihai Capră va rămâne pe post, pentru a asigura continuitatea activităţii, a precizat Biroul de presă al MAI.

Mihai Capră este secretar de stat în MAI din 2009. El a mai fost prefect al judeţului Galaţi, între 2005 şi 2008, şi preşedinte al Asociaţiei Prefecturilor şi Subprefecţilor din România.

Vasile Blaga şi-a anunţat, luni, demisia de onoare din funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, demersul său survenind protestului poliţiştilor de vineri din faţa Administraţiei Prezidenţiale.

În locul lui a fost numit Traian Igaş, lider al senatorilor PDL, acesta depunând, luni seară, jurământul.

Ministrul demisionar al Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, a declarat, marţi, că ar fi o greşeală ca noul ministru să schimbe echipa de la MAI, subliniind că aceasta este una foarte bună.

Vasile Blaga a spus, la ieşirea din sediul Ministerului Administraţiei şi Internelor, că este clar că "ieşirile deplasate" de la mitingul din 24 septembrie nu au fost bine primite de oameni şi că speră că poliţiştii au învăţat din greşelile lor.

Întrebat dacă apreciază că vor fi schimbaţi şefii structurilor de arme din MAI, Blaga a spus că nu crede acest lucru, pentru că "toată lumea învaţă din greşeli".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Secretarul de stat în MAI Mihai Capră a demisionat.
 Vizualizări articol: 492 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Secretarul de stat în MAI Mihai Capră a demisionat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei