Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 sep 2010 - Anul XV, nr. 227 (4518)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană: Obiectivul minimal al acestei toamne, dărâmarea Guvernului Boc

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, duminică, la Dăbuleni, judeţul Dolj, că obiectivul "minimal" al partidelor parlamentare de opoziţie trebuie să rămână "dărâmarea" Guvernului Boc, pentru că românii îşi doresc în proporţie de 80 la sută ca actualii guvernanţi "să plece acasă".

Întrebat care sunt, după părerea sa, şansele ca preşedintele Traian Băsescu să fie suspendat din funcţie, Mircea Geoană a spus: "E evident un demers care reflectă starea de spirit a populaţiei şi este foarte important ca la nivelul Parlamentului să putem să găsim sprijinul necesar pentru a putea ca ceea ce am definit ca obiectivul nostru maximal pentru această toamnă şi iarnă - eliminarea completă a regimului Băsescu –-Boc. Obiectivul minimal al acestei toamne, parlamentare, politice şi sociale este dărâmarea Guvernului Boc", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Preşedintele Senatului apreciază că în urma unui "dialog serios" cu parlamentarii din arcul guvernamental "obiectivul maximal" ar putea fi atins.

"Dacă am întreba pe stradă ceea ce cred românii astăzi despre conducătorii actuali cred că răspunsul este în proporţie de peste 80 la sută că aceştia trebuie să plece acasă. Între voinţă şi realizarea acestui obiectiv sunt câţiva paşi obligatorii de îndeplinit şi sunt convins că printr-un dialog serios cu ceilalţi din opoziţie şi cu alţii care sunt încă în banca puterii, în câteva luni de zile, maximala ar putea să fie atinsă. Cred că ar fi în interesul naţional al românilor", a mai spus Mircea Geoană.

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a fost prezent, ieri, la Dăbuleni, pentru a participa la inaugurarea noului sediu al Primăriei, eveniment la care au mai fost prezenţi oficiali ai administraţiei judeţene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: Obiectivul minimal al acestei toamne, dărâmarea Guvernului Boc.
 Vizualizări articol: 493 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană: Obiectivul minimal al acestei toamne, dărâmarea Guvernului Boc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei