Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 sep 2010 - Anul XV, nr. 214 (4505)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Interlopul Daniel Uţă i-a scuipat pe jurnalişti la Curtea de Apel Ploieşti

Daniel Uţă, zis Danezu, acuzat că a lovit în cap un poliţist de la IPJ Dâmboviţa, a fost dus ieri la Curtea de Apel Ploieşti, unde se judecă recursul formulat de acesta la măsura arestării, el scuipându-i pe jurnaliştii aflaţi pe holul Curţii de Apel.

Daniel Uţă a fost adus sub escortă la Curtea de Apel Ploieşti, unde magistraţii judecă recursul formulat de avocaţii acestuia la decizia Tribunalului Dâmboviţa de arestare preventivă pentru 29 de zile sub acuzaţia de tentativă la omor calificat.

În momentul în care era condus încătuşat pe holul Curţii de Apel, Uţă i-a scuipat pe jurnaliştii aflaţi acolo şi care au încercat să îi pună întrebări.

"Danezu (Daniel Uţă-n.r.) a devenit un mic Passaris din Târgovişte numai din vina mass-media. El regretă fapta, care a fost comisă fără intenţie asupra poliţistului, nu a fost premeditată. Clientul meu nu reprezintă sub nicio formă un pericol pentru ordinea publică", a declarat Dumitru Popa, unul dintre avocaţii lui Uţă.

La Curtea de Apel Ploieşti, Uţă a fost reprezentat de doi avocaţi care au susţinut că nu există probe temeinice la dosar şi că l-a agresat pe poliţist "din confuzie şi fără intenţie".

Apărătorii lui Uţă au solicitat instanţei înlocuirea măsurii arestăriii preventive cu cea a obligării de a nu părăsi ţara.

La ora transmiterii acestei ştiti, Daniel Uţă părăsise clădirea Curţii de Apel din Ploieşti, fiind dus în arestul Poliţiei Dâmboviţa, în timp ce decizia Curţii de Apel a rămas în pronunţare.

George Daniel Uţă, zis "Danezu", de 22 de ani, presupus interlop din Târgovişte care ar face parte din gruparea "Ghenosu", este acuzat că în noaptea de sâmbătă spre duminică l-a lovit cu o sticlă în cap, într-un bar din Târgovişte, pe poliţistul Codruţ Oprea de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

După ce l-a lovit pe poliţist, Uţă a fugit de la locul faptei, ieşind pe un geam de la toaleta localului Irish Pub din Târgovişte.

Daniel Uţă a fost prins, duminică seară, într-un apartament din Bucureşti, în urma unei descinderi a poliţiştilor de la Investigaţii criminale, cu sprijinul DGIPI şi SRI. El a fost arestat preventiv, luni, pentru 29 de zile.

În urma incidentului, poliţistul Codruţ Oprea a fost dus în comă la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde a fost operat pentru un hematom cerebral, starea lui fiind în continuare foarte gravă.

Poliţistul agresat verifica, în momentul incidentului, informaţiile potrivit cǎrora, dupǎ o anumitǎ orǎ, în acel local se consumǎ droguri, a declarat, duminică, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Vameşilor "Pro Lex", Vasile Lincu.

Daniel Uţă, zis "Danezu", a mai fost implicat într-un incident cu violenţă, în primăvara acestui an, când a fost acuzat că a lovit-o pe fata şefului de post din Pietroşiţa. Atunci, tânăra, în vârstă de 19 ani, a ajuns la spital după ce a fost sechestrată şi bătută de Daniel Uţă, fostul ei prieten. Agresiunea a fost înregistrată de camerele de supraveghere ale unui magazin din microraionul 4 din Târgovişte, victima fiind internată iniţial la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte şi ulterior la un spital din Bucureşti. Fata şi-a retras plângerea, astfel că Daniel Uţă nu a mai fost cercetat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Interlopul Daniel Uţă i-a scuipat pe jurnalişti la Curtea de Apel Ploieşti.
 Vizualizări articol: 534 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Interlopul Daniel Uţă i-a scuipat pe jurnalişti la Curtea de Apel Ploieşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei