Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 aug 2010 - Anul XV, nr. 204 (4495)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Loteria: Câştigătorul marelui premiu la tragerea Loto 6/49 a anunţat că azi va veni să ridice banii

Câştigătorul marelui premiu la tragerea Loto 6/49, în valoare de 6,2 milioane de euro, a sunat, ieri, la sediul central al Loteriei Române din Bucureşti, anunţând că astăzi va veni să ridice banii, a spus Dănuţ Diaconu, inspector la filiala Iaşi a Companiei Naţionale a Loteriei Române.

Dănuţ Diaconu a declarat corespondentului MEDIAFAX că fericitul câştigător al marelui premiu, a sunat în cursul zilei de ieri la sediul central al Loteriei Române şi a anunţat că, marţi, se va prezenta pentru a intra în posesia banilor.

"Informaţia a ajuns la noi de la sediul central al Loteriei. Nu ştim despre cine e vorba, nici dacă e femeie sau bărbat, vom afla mâine. Câştigătorul a sunat şi a spus că mâine (marţi - n.r.) va fi acolo. Nu va pleca din sediu cu valiza plină cu bani, ci cu un cec", a spus Dănuţ Diaconu.

El a precizat că biletul câştigător a fost jucat la agenţia 22-042 din cartierul ieşean Păcurari.

"E o agenţie micuţă, dar situată între magazine şi are un vad foarte bun", a precizat Diaconu.

El a adăugat că angajata agenţiei din Păcurari a aflat de la jucătorii de Loto din zonă că biletul câştigător a fost completat la agenţia unde aceasta lucrează.

"Femeia venise la serviciu şi s-a trezit cu jucătorii din zonă în agenţie, care i-au spus că a câştigat cineva care a jucat acolo. S-a speriat puţin când oamenii îi ziceau «Doamnă, ştiţi că s-a câştigat la agenţia noastră?». A accesat imediat meniul de omologări, a constatat că într-adevăr aşa este, apoi a sunat la filială. Am vorbit cu ea şi i-am spus să se liniştească. Era emoţionată, pentru că şi vestea e trăsnet", a afirmat Dănuţ Diaconu.

El a adăugat că, se aşteaptă, ca în cursul acestei săptămâni, toţi clienţii agenţiei din Păcurari să joace măcar un bilet la Loto.

Biletul norocos la tragerea Loto 6/49 în urma căreia, duminică, a fost câştigat marele premiu de 6,2 milioane de euro a fost jucat la Iaşi la agenţia 22-042 şi a costat 20,5 lei, informa Loteria Română.

Pe acest bilet s-au jucat trei variante simple pentru Loto 6/49, precum şi o variantă la Noroc.

La categoria a II-a a tragerii Loto 6/49, duminică s-au înregistrat 47 de câştiguri a câte 23.990,08 lei, la categoria a III-a s-au înregistrat 1.973 de câştiguri a câte 571,48 lei, iar la categoria a IV-a, 30.503 câştiguri a câte 10 lei.

Câştigul de categoria I la Loto 6/49 de duminică, de 6,2 milioane de euro, este cel mai mare premiu obţinut la acest joc în 2010.

Numerele câştigătoare au fost 28, 21, 12, 7 23, 11.

Numărul Noroc este 1 6 3 2 7 7 5.

Marele premiu la Loto 6/49 de duminică a fost de peste 6,2 milioane de euro, în timp ce reportul la categoria I a jocului Noroc este în valoare de 1,96 milioane lei, potrivit Loteriei Române.

Premiul cel mare la Loto 6/49, în valoare de 1,7 milioane de euro, a fost câştigat ultima oară pe 7 martie.

Cel mai mare premiu din istoria Loteriei Naţionale, de aproape 47 de milioane de lei, a fost câştigat pe 27 ianuarie 2008.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Loteria: Câştigătorul marelui premiu la tragerea Loto 6/49 a anunţat că azi va veni să ridice banii.
 Vizualizări articol: 511 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Loteria: Câştigătorul marelui premiu la tragerea Loto 6/49 a anunţat că azi va veni să ridice banii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei