Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 aug 2010 - Anul XV, nr. 203 (4494)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vaslui: Dosar penal pentru bărbatul care a bătut echipajul din ambulanţa care îl transporta la spital

Poliţiştii din Vaslui au întocmit, ieri, dosar penal pentru loviri şi alte violenţe şi distrugere pe numele bărbatului care a bătut echipajul medical din ambulanţa care-l transporta la spital şi a vandalizat autosanitara.

Poliţia Municipală Bârlad a declanşat o anchetă în cazul bărbatului de 55 de ani, din comuna vasluiană Coroieşti, în urma plângerilor depuse de asistenta şi de medicul de pe ambulanţă.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul împotriva căruia a fost deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe şi distrugere avusese un conflict cu fiul său, în urma căruia a fost lovit de acesta, iar persoana care a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a solicitat o ambulanţă a spus că, de fapt, bărbatul ar fi căzut din căruţă şi s-ar fi rănit.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, Mihaela Ştraub, a declarat că, în urma cercetărilor poliţiştilor din Coroieşti, s-a stabilit că nu a fost vorba de un accident rutier, ci de o agresiune în familie.

"Bărbatul nu a vrut să depună plângere împotriva fiului său, însă a acceptat să fie transportat cu ambulanţa la spital. Pe drum, acesta a început să lovească asistenta, iar apoi şi pe medic. S-a solicitat sprijinul nostru şi, odată imobilizat, bărbatul a fost sedat şi apoi transportat la spital. Pentru siguranţa echipajului medical, un poliţist a mers în ambulanţă, supraveghindu-l pe agresor", a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX Mihaela Ştraub.

Un echipaj de pe o ambulanţă din Vaslui, format din asistentă şi medic, a fost bătut, iar autosanitara a fost vandalizată, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, de un pacient, în timp ce era transportat la spital, fiind nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru imobilizarea bărbatului.

Bărbatul a devenit violent la scurt timp după ce a fost preluat de autosanitară de pe un drum din localitatea Coroieşti, în urma unui apel la numărul de urgenţă 112.

Deşi imobilizat pe targă pentru eliminarea riscului de a cădea în timpul transportului, bărbatul a reuşit să smulgă chingile şi a început să o lovească, fără motiv, pe asistenta aflată lângă el. Ulterior, şoferul ambulanţei a oprit pentru ca medicul, aflat în faţă, să vină în ajutorul asistentei, pentru a-l imobiliza şi calma pe pacient.

Aflat în stare de ebrietate, bărbatul a început să-l lovească şi pe medic, astfel că a fost solicitată, prin staţie, intervenţia Poliţiei.

Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui a declarat că, pe lângă agresarea asistentei şi a medicului, a fost distrusă şi o parte din echipamentul medical din autosanitară, valoarea pagubelor fiind estimată la peste 3.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vaslui: Dosar penal pentru bărbatul care a bătut echipajul din ambulanţa care îl transporta la spital.
 Vizualizări articol: 452 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vaslui: Dosar penal pentru bărbatul care a bătut echipajul din ambulanţa care îl transporta la spital0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei