Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 aug 2010 - Anul XV, nr. 200 (4491)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trei vizitatori chinezi ai Pavilionului Greenopolis, premiaţi pentru cunoştinţele despre România

Comisarul general al României la EXPO 2010, Ferdinand Nagy, a premiat, ieri, trei vizitatori chinezi ai Pavilionului României, Greenopolis, care au demonstrat că au cunoştinţe generale despre România.

Potrivit unui comunicat de presă al MAE, remis MEDIAFAX, comisarul general al României la EXPO 2010, Ferdinand Nagy, a premiat ieri trei vizitatori chinezi ai Pavilionului României - Greenopolis, care au demonstrat că au cunoştinţe generale despre România.

Potrivit sursei citate, cel mai mic câştigător al concursului este o fetiţă de naţionalitate chineză, Xiao Dan, în vârstă de cinci ani, care a răspuns corect la întrebarea "Care sunt culorile drapelului României?". Premiile au constat în materiale de prezentare a ţării noastre. Acţiunea se înscrie în ansamblul activităţilor de promovare a României în străinătate.

Conform aceleiaşi surse, la finalul activităţii de premiere, Ferdinand Nagy, a declarat că a fost impresionat de interesul pe care l-au demonstrat copii chinezi faţă de România.

"Ne gândim chiar să continuăm astfel de activităţi şi pe viitor în dorinţa de a încuraja interesul pentru ţara noastră", a declarat Nagy.

Potrivit comunicatului MAE, pavilionul României la Shanghai a fost vizitat, până în prezent, de peste 2.750.000 de vizitatori, care şi-au manifestat interesul pentru cultura, istoria, dansul, muzica şi arta culinară românească, zilnic la intrare fiind cozi impresionante.

În plus, comunicatul precizează că pavilionul României la Shanghai continuă seria de expoziţii, spectacole de muzică şi dansuri populare, concerte de muzică clasică şi schimburile culturale şi artistice cu reprezentanţii altor state participante, printre care miniexpoziţia tehnică în domeniul aeronautic până în 29 august, concertele formaţiei de cameră Romanian Piano Trio până la 30 august, dar şi spectacolele de muzică şi dans popular al ansamblului "Nagyvárad" al Filarmonicii de Stat Oradea până în 15 septembrie.

Pavilionul României pregăteşte pentru perioada următoare un program cu activităţi culturale şi artistice, care se va derula până la finalul expoziţiei, 31 octombrie 2010, urmărind promovarea diversităţii etnice şi culturale din România şi prezentarea publicului de la EXPO 2010 a unei imagini cât mai complete a valorilor artistice şi tradiţiilor folclorice ale ţării, România fiind în continuare singura ţară de la EXPO 2010 care găzduieşte pe scenă deschisă spectacole live în fiecare zi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei vizitatori chinezi ai Pavilionului Greenopolis, premiaţi pentru cunoştinţele despre România.
 Vizualizări articol: 327 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei vizitatori chinezi ai Pavilionului Greenopolis, premiaţi pentru cunoştinţele despre România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei