Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 aug 2010 - Anul XV, nr. 200 (4491)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acasă TV va emite HD din 6 septembrie

Postul de televiziune Acasă TV va începe să emită şi în format High Definition (HD), din 6 septembrie, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

După Pro TV şi Sport.ro, Acasă TV este cea de-a treia televiziune aparţinând grupului PRO TV SA care intră într-o nouă etapă - cea a transmisiunii în format HD.

Pentru telespectatorii săi, Acasă TV va aduce un plus de calitate a imaginii, rezoluţia acesteia în format HD fiind de cinci ori mai mare decât în cazul transmisiei directe.

"Emitem în format HD pentru că vrem să oferim telespectatorilor calitate. Doar trei posturi româneşti din cele peste 30 existente pe piaţă au, în acest moment, emisie de înaltă definiţie - deci noi vom fi printre primii. Este vorba de o calitate superioară atât a imaginii, cât şi a sunetului. Imaginile sunt foarte clare, cele mai mici detalii sunt perfect vizibile, culorile sunt fresh, iar sunetul este distribuit pe mai multe canale", spune Vanessa Cernea, directorul executiv Acasă TV.

Telespectatorii vor putea urmări, din această toamnă, în format High Definition, prima telenovelă românească filmată HD, "Iubire şi onoare", dar şi emisiuni consacrate, precum "Poveştirile adevărate", "Poveştirile de noapte" şi "La naiba, să Poveştim".

"Şi producătorii sud-americani au început să producă HD în ultima vreme, tocmai pentru a oferi acest regal vizual telespectatorilor. Telenovela mexicană «Mar de amor» ("O mare de pasiune"), care-l are drept protagonist pe Mario Cimarro, va fi o producţie difuzată în format high definition, Acasă, din 6 septembrie", mai spune Vanessa Cernea.

Telespectatorii vor putea să vizioneze Acasă HD prin intermediul operatorilor de cablu.

"Consumatorii vor putea viziona programul Acasă HD prin intermediul companiilor de cablu, în conformitate cu oferta acestora. De asemenea, consumatorii trebuie să dispună de un televizor compatibil HD (cu tehnologie LCD, plasmă sau LED, cel puţin HD ready)", spune Florin Turcilă, manager distribuţie PRO TV SA.

Postul Acasă TV a primit, în data de 17 august, acordul Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru a începe să transmită programe în High Definition.

SC PRO TV SA operează şi posturile de televiziune Pro TV, Pro Cinema, Pro TV International, Sport.ro şi MTV România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acasă TV va emite HD din 6 septembrie.
 Vizualizări articol: 407 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Acasă TV va emite HD din 6 septembrie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei