Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 aug 2010 - Anul XV, nr. 193 (4484)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Agro Channel, o televiziune dedicată agricultorilor, a primit licenţă de la CNA

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, ieri, să acorde o licenţă audiovizuală prin satelit pentru televiziunea cu profil agricol Agro Channel, care va începe să emită până la sfârşitul anului.

CNA a analizat, în şedinţa de ieri, solicitarea societăţii Valtec Media Broadcasting SRL Corbeanca/Ilfov de acordare a unei licenţe audiovizuale prin satelit pentru televiziunea cu profil agricol Agro Channel.

La CNA au fost prezenţi mai mulţi reprezentanţi ai televiziunii, printre care şi Bogdan Tudor, directorul general al Agro Channel şi cel care deţine 10% din acţiunile societăţii Valtec Media Broadcasting SRL, care va opera noul post TV. Ceilalţi doi acţionari ai Agro Channel sunt Narcis Someşfălean - 80% şi Adrian Nedelcu - 10%.

Agro Channel va fi un post de televiziune tematic, dedicat agriculturii şi satului românesc. În grila de programe se vor regăsi emisiuni de interes pentru dezvoltarea mediului rural şi a fermierilor, în condiţiile în care agricultura este principala activitate a locuitorilor de la sate.

Potrivit lui Bogdan Tudor, directorul general al Agro Channel, televiziunea va urma modelul unor canale cu profil agricol din Argentina.

"Cea mai dezvoltată agricultură este în America de Sud, mai ales în Argentina. Există în Argentina nişte posturi de televiziune cu acest profil. Am luat acel model. Celelalte ajustări sunt pe specificul românesc. Credem că se pretează la economia României. Nu o putem considera o afacere de la început, ci o investiţie", a explicat Bogdan Tudor.

Publicul ţintă al Agro Channel este format din populaţia cu vârsta cuprinsă între 18 şi 65 de ani. Principalele categorii vizate de noua televiziune sunt: agricultorii, muncitorii agricoli, intelectualii de la sate, oficialităţile, oamenii de afaceri din mediul rural şi elevii.

Agro Channel va difuza programe de informare (40%), programe educative, culturale şi religioase (10%), filme (5%), programe de divertisment şi alte tipuri de programe (25%), publicitate şi teleshopping (20%). Agro Channel va emite programe 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămână.

Televiziunea va transmite programe producţie proprie - 80% şi producţii audiovizuale ale altor producători - 20%. În acest sens, Agro Channel intenţionează să realizeze un parteneriat cu Trinitas, televiziunea Patriarhiei Române, pentru a retransmite duminica, în direct, liturghia.

Investiţia iniţială în Agro Channel este în jur de 100.000 de euro. "Avem un contract lunar, pe trei ani de zile, cu o televiziune care nu mai funcţionează, de la care folosim studiourile şi spaţiile pentru redacţie, aflate la Corbeanca", a explicat Bogdan Tudor.

Reprezentanţii televiziunii au spus că estimează să aibă venituri din exploatare de peste 3,8 milioane de lei, până în august 2011.

Agro Channel va începe să emită până la sfârşitul acestui an, după cum a declarat pentru MEDIAFAX Bogdan Tudor. El a precizat că televiziunea ar putea emite atât în România, cât şi în Republica Moldova.

Televiziunea ar putea fi retransmisă pe reţelele companiei de telecomunicaţii RCS&RDS, în momentul de faţă existând o înţelegere în acest sens.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Agro Channel, o televiziune dedicată agricultorilor, a primit licenţă de la CNA.
 Vizualizări articol: 587 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Agro Channel, o televiziune dedicată agricultorilor, a primit licenţă de la CNA0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei