Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 aug 2010 - Anul XV, nr. 188 (4479)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Parlament

UNPR propune discutarea legii privind introducerea impozitului de solidaritate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) propune ca una dintre prirotăţile din sesiunea extraordinară a Parlamentului să fie discutarea Legii privind introducerea impozitului de solidaritate.

Într-un comunicat trimis de biroul de presă al UNPR se arată că acest proiect prevede ca persoanele fizice care deţin bunuri imobile constând în locuinţe sau terenuri, precum şi bunuri mobile constând în avioane, elicoptere, ambarcaţiuni sau autoturisme, a căror valoare însumată este mai mare de 450.000 euro, să achite, anual, o taxă de solidaritate de 1% din valoarea totală a acestora. Acelaşi lege prevede ca în cazul în care valoarea totală a bunurilor mobile şi imobile este mai mică de 450.000 euro,  să se taxeze doar bunurile imobile a căror valoare individuală este mai mare de 300.000 euro, precum şi bunurile mobile a căror valoare individuală este mai mare de 50.000 euro. În acest caz taxa de solidaritate va reprezenta 0,5% din valoarea individuala a bunurilor respective.

“Impozitul de solidaritate propus de UNPR este o măsură care va aduce aproximativ nouă miliarde de euro, în trei ani de aplicare, bani care vor fi folosiţi pentru echilibrarea bugetului şi pentru plata pensiilor. Această iniţiativă se bazează pe două principii. Primul este că în situaţii excepţionale trebuie să luăm măsuri excepţionale, iar al doilea, că cei care au mult trebuie să contribuie cu mai mult la ieşirea din criză, iar cei care au puţin, trebuie să contribuie cu mai puţin. Facem un apel pe această cale la toţi parlamentarii din judeţul Suceava să susţină această iniţiativă a UNPR”, se arată în comunicatul de presă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului UNPR propune discutarea legii privind introducerea impozitului de solidaritate.
 Vizualizări articol: 337 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UNPR propune discutarea legii privind introducerea impozitului de solidaritate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei