Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 iul 2010 - Anul XV, nr. 175 (4466)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Părinţii Mădălinei Manole vor să obţină amiabil tutela copilului artistei şi renunţă la proces

Părinţii Mădălinei Manole au renunţat la procesul care ar fi urmat să înceapă la Judecătoria Buftea pentru tutela băieţelului artistei, ei încercând să o obţină pe cale amiabilă, au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, surse apropiate familiei.

Astfel, părinţii Mădălinei nu vor mai intenta niciun proces pentru obţinerea tutelei copilului.

Decizia a fost luată în memoria artistei, dar şi pentru binele micuţului, potrivit surselor citate.

"Deşi săptămâna trecută erau hotărâţi să intenteze un proces pentru obţinerea tutelei la Judecătoria Buftea, (părinţii Mădălinei - n.r.) s-au răzgândit, alegând calea amiabilă pentru acest demers", au declarat sursele menţionate.

Marţi, avocatul Beatrice Comăniceanu ar fi urmat să-i întâlnească pe părinţii Mădălinei Manole pentru a demara procedurile juridice în vederea obţinerii tutelei nepotului acestora. Procesul ar fi urmat să se desfăşoare la Judecătoria Buftea, instanţă care ar fi fost competentă în acest caz.

Părinţii Mădălinei Manole s-au adresat unui avocat pentru a obţine custodia nepoţelului lor, dar şi casa din Otopeni în care cântăreaţa a locuit împreună cu soţul ei, Petru Mircea, a informat Pro TV.

Decizia părinţilor Mădălinei Manole vine ca urmare a faptului că aceştia îl consideră pe soţul artistei responsabil moral pentru moartea ei. Potrivit părinţilor, faptul că Petru Mircea nu a dus-o la psiholog, în condiţiile în care Mădălina Manole era tot mai deprimată, îi determină acum să acţioneze. Ei sunt supăraţi şi pe faptul că bărbatul ar fi apelat la un presupus vraci ca să o trateze pe cântăreaţă.

Magdalena Mircea - cunoscută publicului drept Mădălina Manole - s-a sinucis în dimineaţa de 14 iulie, chiar de ziua ei de naştere. Ea a înghiţit între 350 şi 400 de mililitri de furadan, un pesticid care indiferent de cantitatea ingerată produce decesul în câteva minute. Artista a turnat substanţa din care a băut într-un pahar din plastic conic, ceea ce face mai uşoară deglutiţia.

Mădălina Manole a fost găsită moartă de către soţul ei în dimineaţa zilei de 14 iulie, în locuinţa lor din localitatea Otopeni.

Cântăreaţa a fost înmormântată în 16 iulie, la cimitirul Bolovani din Ploieşti.

Cei şapte medici-legişti care au participat la necropsia Mădălinei Manole nu au niciun fel de suspiciune cu privire la cauza care a produs decesul, la fel şi criminaliştii, probele confirmând sinuciderea artistei, o persoană extrem de sensibilă, au declarat surse judiciare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Părinţii Mădălinei Manole vor să obţină amiabil tutela copilului artistei şi renunţă la proces.
 Vizualizări articol: 823 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Părinţii Mădălinei Manole vor să obţină amiabil tutela copilului artistei şi renunţă la proces3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei