Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 iul 2010 - Anul XV, nr. 175 (4466)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ambasadorul Barnett critică, la final de mandat, lipsa de punctualitate şi modul de a şofa la români

Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Robin Barnett, afirmă că pleacă din România constatând că a pus kilograme în plus graţie ospitalităţii locale, dar şi că traficul şi şofatul din ţară lasă mult de dorit, adăugând totodată că nu a reuşit să se acomodeze cu lipsa de punctualitate a românilor.

Într-un interviu acordat MEDIAFAX la finele mandatului, ambasadorul britanic afirmă că a vizitat foarte multe locuri din România, inclusiv cramele de la Cotnari, care i-au plăcut foarte mult, şi s-a delectat adesea cu mâncarea de casă gătită de români, apreciind totodată că mănăstirile din Bucovina sunt "perla coroanei" pentru o ţară care are multe de oferit.

El afirmă însă că traficul şi şofatul din România lasă mult de dorit şi că desele sale călătorii prin ţară ar fi putut fi mult mai puţin stresante din acest motiv.

Ambasadorul critică şi lipsa de punctualitate a românilor, afirmând că el, ca britanic, are o înţelegere diferită a cuvântului "imediat" şi că nu s-a obişnuit în totalitate cu acest "obicei" din România legat de timp.

"Ce nu îmi place? Aici trebuie să fiu direct, primul lucru este traficul şi şofatul de aici lasă mult de dorit. Am făcut multe călătorii prin ţară şi ele ar fi putut fi mult mai puţin stresante din acest motiv. Celălalt lucru, la care mi-a luat ceva timp să mă adaptez şi nu m-am obişnuit pe de-a întregul cu acest obicei – ceea ce este foarte bine, pentru că mă voi întoarce la Londra –, este legat de timp. Eu sunt britanic, sunt obişnuit să fiu punctual şi mi-a luat ceva timp să mă obişnuiesc cu temperamentul românilor în această privinţă", spune Barnett.

El spune că ar recomanda România ca destinaţie turistică, dar că există două probleme, legate de infrastructura de transport şi de calitatea serviciilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ambasadorul Barnett critică, la final de mandat, lipsa de punctualitate şi modul de a şofa la români.
 Vizualizări articol: 602 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
Ambasadorul Barnett critică, la final de mandat, lipsa de punctualitate şi modul de a şofa la români4.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei