Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 iul 2010 - Anul XV, nr. 171 (4462)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Părinţii Mădălinei Manole vor custodia copilului ei şi casa din Otopeni

Părinţii Mădălinei Manole s-au adresat unui avocat şi vor să ceară custodia nepoţelului lor, dar şi casa din Otopeni în care cântăreaţa a locuit împreună cu soţul ei, Petru Mircea, informează Pro TV.

La cinci zile de la înmormântare, părinţii Mădălinei Manole au decis să se adreseze justiţiei. În acest sens, ei s-au adresat avocatei Beatrice Comăniceanu, pentru a obţine custodia băieţelului în vârstă de un an pe care Mădălina Manole l-a avut cu soţul ei, Petru Mircea.

"Dânşii au spus că sunt în măsură să-şi vadă şi să-şi crească nepotul de acum încolo. Părinţii au spus foarte clar că toate bunurile, tot ce este la Mădălina, tot imperiul Mădălina Manole este făcut de ea înainte de căsătorie", a declarat Beatrice Comăniceanu, citată de Pro TV.

Decizia părinţilor Mădălinei Manole vine ca urmare a faptului că aceştia îl consideră pe soţul artistei responsabil moral pentru moartea ei. Potrivit părinţilor, faptul că Petru Mircea nu a dus-o la psiholog, în condiţiile în care Mădălina Manole era tot mai deprimată, îi determină acum să acţioneze. Ei sunt supăraţi şi pe faptul că bărbatul ar fi apelat la un presupus vraci ca să o trateze pe cântăreaţă.

Potrivit Pro TV, juriştii sunt de părere că demersul familiei Manole în ceea ce priveşte custodia copilului are foarte puţine şanse de reuşită. În cazul locuinţei din Otopeni, dacă aceasta a fost construită înainte de căsătoria Mădălinei Manole cu Petru Mircea, atunci imobilul aparţine de drept părinţilor ei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Părinţii Mădălinei Manole vor custodia copilului ei şi casa din Otopeni.
 Vizualizări articol: 806 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Părinţii Mădălinei Manole vor custodia copilului ei şi casa din Otopeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei