Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 iul 2010 - Anul XV, nr. 168 (4459)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

UB: Concurenţă record la specializarea Limbi Moderne Aplicate, cu 124 de candidaţi pe un loc

Cele mai căutate specializări ale Universităţii Bucureşti înregistrează concurenţă record, de la 124 de candidaţi pe loc la Limbi Moderne Aplicate, 30 la Studii americane şi Portugheză şi 26,3 la Italiană, la peste 19 la Administrarea afacerilor şi Relaţii Internaţionale şi Studii Europene.

La Facultatea de Administraţie şi Afaceri sunt 13,12 candidaţi pe un loc, iar cele mai solicitate specializări ale facultăţii sunt Administrarea afacerilor- 19,17 candidaţi pe un loc, Marketing -12,31 candidaţi pe un loc, Administraţie publică - 7,7 candidaţi pe un loc, potrivit unui comunicat al instituţiei.

Totodată, la Facultatea de Geografie sunt 10,17 candidaţi pe un loc. Cele mai căutate specializări ale facultăţii sunt Hidrologie - Meteorologie - 13,93 candidaţi pe loc, Planificare teritorială Bucureşti (zi) - 13,91 candidaţi pe un loc, Cartografie Bucureşti (zi) -12,89 candidaţi pe loc, Geografia Turismului Bucureşti (zi ) -12,47 candidaţi pe un loc, Geografie Bucureşti (zi) -11,09 candidaţi pe loc .

La Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine sunt 9,08 candidaţi pe loc, iar cele mai căutate specializări sunt Limbi Moderne Aplicate - 124 candidaţi pe loc, Studii americane - 30,33 candidaţi pe loc, Portugheză - 30 candidaţi pe loc, Italiană - 26,30 candidaţi pe loc, Japoneză - 13 candidaţi pe loc, Rusă - 11,21 candidaţi pe loc.

Şi la Facultatea de Ştiinţe Politice sunt mulţi candidaţi, respectiv 8,47 pe un loc. Cele mai căutate specializări sunt Ştiinţe politice în limba română - 9,37 candidaţi pe loc, Ştiinţe politice în limba engleză - 9,29 candidaţi pe loc.

Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării înregistrează 8,19 candidaţi pe loc, iar Facultatea de Istorie - 5,59 candidaţi. La Relaţii Internaţionale şi Studii Europene sunt 19,84 candidaţi pe loc.

De asemenea, la Facultatea de Drept sunt 5,55 candidaţi pe loc. De asemenea, la Facultatea de Litere sunt 5,47 candidaţi pe loc, iar cele mai căutate specializări sunt Studii Europene - 17,63 candidaţi pe loc şi Comunicare şi Relaţii Publice - 4,74 candidaţi pe loc

La Facultatea de Biologie sunt 4,95 candidaţi pe loc, iar la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială - 4,94 candidaţi pe loc, cea mai căutată specializare fiind Sociologie cu 6,31 candidaţi pe loc.

Luni sunt programate concursurile la Facultatea de litere, marţi, la Geografie, în 21 iulie la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi Geologie, în 22 iulie la Teologie şi în 23 iulie la Facultatea de Drept.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului UB: Concurenţă record la specializarea Limbi Moderne Aplicate, cu 124 de candidaţi pe un loc.
 Vizualizări articol: 477 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
UB: Concurenţă record la specializarea Limbi Moderne Aplicate, cu 124 de candidaţi pe un loc5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei