Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 iul 2010 - Anul XV, nr. 155 (4446)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fetiţa răpită în 2009 dintr-un spital din Timişoara şi găsită în Elveţia a fost predată părinţilor

Fetiţa răpită în luna octombrie 2009, din Secţia de Distrofici a Spitalului de copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara, şi descoperită în Elveţia, Denisa Novacovici, a fost predată familiei sâmbătă seară, ea sosind la Timişoara cu o cursă Tarom.

La sosirea pe Aeroportul Internaţional Timişoara, fetiţa a fost însoţită de poliţiştii care au participat la acest caz şi de părinţi.

Mama fetiţei, Codruţa Novacovici, în vârstă de 19 ani, a declarat presei că principala suspectă în acest caz, o femeie în vârstă de 39 de ani, să îşi ispăşescă pedeapsa.

"Nu am văzut-o pe femeia care a luat-o. Nu îi doresc nimic, doar să îşi facă pedeapsa", a declarat Codruţa Novacovici.

Ea a precizat că fetiţa este acum sănătoasă şi că, împreună cu soţul ei, o vor duce în satul natal, la Giulvăz, în judeţul Timiş, unde i-au aranjat o cameră.

"Mulţumesc la Dumnezeu şi poliţiei că mi-au găsit fata. Le mulţumesc poliţiştilor că au fost la mine şi şi-au dat interesul. Acum fetiţa e sănătoasă, nu mai are nimic. O vom duce la Giulvăz, de unde suntem. I-am aranjat camera, e frumos", a mai spus Novacovici.

Poliţiştii din Timişoara au început, la mijlocul lunii octombrie 2009, cercetări privind dispariţia unei fetiţe de două luni din Secţia de Distrofici a Spitalului de copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara, angajaţii instituţiei sesizând că micuţa a fost răpită de persoane necunoscute, care au lăsat un bilet în care afirmau că au luat-o pentru ca ea să nu moară.

Poliţiştii presupuneau că răpitorii au ieşit cu fetiţa prin spatele spitalului, printr-o spărtură din gard.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Andrei Emil, declara că mama fetei era plecată în Franţa, ea fiind cea care a dus fetiţa la spital. Ulterior, părinţii fetiţei s-au întors în ţară şi au fost audiaţi de poliţiştii timişoreni, cărora le-au declarat că vor declanşarea unei anchete la instituţia medicală, intenţionând să dea în judecată unitatea medicală dacă nu se va găsi o explicaţie privind dispariţia copilului.

De asemenea, Direcţia de Sănătate Publică Timiş a solicitat spitalului o anchetă internă în acest caz, pentru a vedea cine este răspunzător de dispariţia fetei.

Reprezentanţii spitalului au comunicat că instituţia era închisă cu cheia, că nu există portar, iar asistentele care lucrau în noaptea în care a fost răpită fetiţa hrăneau bebeluşii de pe un alt etaj, conform programului.

Fetiţa a fost internată la spital pentru că nu era dezvoltată suficient pentru două luni şi avea nevoie de îngrijiri medicale.

Ulterior, fetiţa a fost descoperită, în decembrie 2009, în Elveţia, principalii suspecţi în cazul răpirii, o femeie în vârstă de 39 de ani, originară din Satu Mare, şi soţul său elveţian, fiind arestaţi preventiv.

Fetiţa a fost descoperită în Elveţia, la domiciliul principalei suspecte în acest caz şi a fost preluată de către reprezentanţi din sistemul elveţian de protecţie a copilului şi umra să fie predată părinţilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fetiţa răpită în 2009 dintr-un spital din Timişoara şi găsită în Elveţia a fost predată părinţilor.
 Vizualizări articol: 529 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fetiţa răpită în 2009 dintr-un spital din Timişoara şi găsită în Elveţia a fost predată părinţilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei