Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 iul 2010 - Anul XV, nr. 152 (4443)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Controale ale Poliţiei Rutiere pentru depistarea autoturismelor înmatriculate ilegal în Bulgaria

Poliţiştii de la Rutieră vor începe din acest week-end acţiuni pentru depistarea în trafic a şoferilor care deţin ilegal autovehicule înmatriculate în Bulgaria sau care nu respectă toate prevederile legale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Şeful Direcţiei Poliţiei Rutiere, comisarul şef Lucian Diniţă, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, că aceste controale vor fi realizate împreună cu poliţişti din Bulgaria.

"Acţiunile cu poliţiştii din Bulgaria vizează verificarea autovehiculelor înmatriculate în Bulgaria şi aflate în trafic internaţional în România, fără forme legale. Sau chiar dacă au forme legale, ţin să vă reamintesc faptul că foarte mulţi dintre ei circulă cu inspecţia tehnică expirată, neasigurate sau fără rovinietă. Aceste controale vor începe chiar din acest week-end", a declarat comisarul şef Lucian Diniţă.

El a mai spus că poliţiştii bulgari vor traduce omologilor români documentele pe care le deţin şoferii.

De asemenea, şeful Direcţiei Poliţiei Rutiere a mai spus că şi poliţişti români se vor deplasa în Bulgaria, unde vor verifica autoturismele cu numerele provizorii de înmatriculare din România.

"Poliţiştii români vor merge în Bulgaria pentru a elimina cazurile de conducere a unor autovehicule având aplicate pe ele numere provizorii deoarece este interzisă circulaţia lor în traficul internaţional. Acele numere provizorii se acordă pe maximum 60 de zile, iar apoi autovehiculul nu mai este înmatriculat. Colegii bulgari ne-au semnalat că au autoturisme cu asemenea numere”, a mai spus comisarul şef Lucian Diniţă.

El a mai afirmat că acţiuni similare vor începe din luna august cu poliţişti din Republica Moldova pentru depistarea autoturismelor conduse de români şi înmatriculate ilegal în ţara vecină.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Controale ale Poliţiei Rutiere pentru depistarea autoturismelor înmatriculate ilegal în Bulgaria.
 Vizualizări articol: 387 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Controale ale Poliţiei Rutiere pentru depistarea autoturismelor înmatriculate ilegal în Bulgaria0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei