Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 mar 2010 - Anul XV, nr. 71 (4362)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Asistentă înjunghiată mortal în cabinetul în care lucra

O asistentă din Focşani a fost înjunghiată, miercuri seară, în cabinetul de radiologie dentară din municipiu, în care lucra, chiar în momentul în care femeia se pregătea să închidă şi să plece, medicii nemaiputând să-i salveze viaţa.

Asistenta Silvia Chirilă, în vârstă de 65 de ani, a fost înjunghiată în abdomen şi a mai trăit timp de câteva ore după ce medicii au băgat-o în sala de operaţii a Spitalului Judeţean, în speranţa că vor reuşi să o salveze.

Efortul medicilor a fost însă zadarnic pentru că agresorul i-a secţionat vena cavă din zona abdominală şi i-a provocat o hemoragie masivă care nu a mai putut fi oprită.

Inicidentul s-a petrecut când femeia se pregătea să închidă cabinetul de radiologie dentară, miercuri seară, după ora 20.00.

Potrivit anchetatorilor, un bărbat ar fi venit pe la orele 16.00 la cabinet să se intereseze de o consultaţie, iar asistenta i-ar fi spus că îl poate ajuta, dar să revină mai târziu pentru că în acel moment avea pacienţi. Bărbatul a revenit când femeia se pregătea de plecare şi a înjunghiat-o, surse din rândul anchetatorilor spunând că acesta ar fi recurs la acest gest după ce femeia i-ar fi spus cât costă consultaţia şi după ce a vrut să îi fure acesteia geanta, iar ea a ripostat. Cu abdomenul secţionat, femeia a mers la o farmacie şi a cerut ajutorul.

"Am chemat Salvarea şi am venit cu ea la spital. Nu am primit nici un fel de ameninţare niciodată şi nici nu am mai avut probleme de această natură la cabinet. Vă rog să mă credeţi că sunt şocat de ceea ce s-a întâmplat", a declarat doctorul Dan Taban, la cabinetul căruia lucra asistenta.

Asistenta medicală a murit pe masa de operaţii.

Bărbatul care a înjunghiat mortal asistenta medicală a fost dat în urmărire şi i-a fost întocmit un portret robot după descrierea pe care a făcut-o femeia înainte de a muri.

Potrivit anchetatorilor, înainte de a intra în operaţie, asistenta Silvia Chirilă le-a spus că bărbatul care a înjunghiat-o este un tânâr cu vârsta de până în 30 de ani şi le-a făcut o descriere a acestuia.

După incident, poliţiştii au început căutarea bărbatului, toate persoanele care corespund descrierii făcute de asistentă fiind verificate şi duse la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vrancea pentru a da declaraţii.

"Înainte de a deceda, asistenta ne-a putut spune că este vorba despre un tânăr de până în 30 de ani, de 1,70 -1,75 metri înălţime, păr şaten, purta blugi, adidaşi albi, o geacă de doc, iar în sprânceană avea un cercel. Orice persoană care corespunde semnalmentelor este dusă la sediul Poliţiei Judeţene Vrancea pentru verificări şi audieri", a declarat procurorul criminalist Paul Mihăilă.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că într-o parcare din zona pieţei a fost găsit un cuţit al cărui mâner era desprins de lamă. Cuţitul avea urme de sânge uman, astfel că a fost trimis la expertiză.

Totodată, medicul pentru care lucra asistenta a declarat că lovitura agresorului a fost una de profesionist, întrucât a făcut inutil orice efort din partea medicilor de a-i salva viaţa femeii.

"Prima dată acest bărbat a venit şi a spus că are nevoie de o radiografie şi se duce în oraş şi se întoarce. Când s-a întors a băgat pur şi simplu cuţitul în ea. După ce a fost înjunghiată, a mers aproximativ 20 de metri până la mine la cabinet. Îmi spunea că îi este rău şi că a tăiat-o şi mi-a dat câteva detalii despre cel care a atacat-o, un tip blond în jur de 20-30 de ani. Nu cred că a fost pentru jaf pentru că nu mi-a spus nimic despre aşa ceva. A fost o lovitură de profesionist, nu a fost doar înţepată, ci pur şi simplu i-a secţionat vena cavă pe o porţiune de 3,5 centimetri", a declarat medicul căruia îi aparţine cabinetul de radiologie dentară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asistentă înjunghiată mortal în cabinetul în care lucra.
 Vizualizări articol: 1037 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 3 voturi
Asistentă înjunghiată mortal în cabinetul în care lucra4.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei