Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 mar 2010 - Anul XV, nr. 69 (4360)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dolj: Copiii dintr-o grădiniţă au fost evacuaţi după ce s-a prăbuşit tavanul unei săli de curs

Preşcolarii grădiniţei din comuna Cârcea doljeană Dolj au fost evacuaţi, ieri la prânz, din sala în care se aflau, după ce tavanul clasei s-a prăbuşit, conducerea unităţii de învăţământ susţinând că imobilul a fost renovat în urmă cu trei ani, însă lucrările au fost făcute de "mântuială".

Educatoarele grădiniţei din localitatea Cârcea spun că în momentul în care a picat tavanul au crezut că este cutremur, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Le arătam dintr-o carte copiilor nişte animale, când, la un moment dat, s-a auzit un zgomot şi am crezut că este cutremur. M-am speriat foarte tare şi i-am luat pe toţi şi i-am scos afară. Unul dintre ei a intrat în panică. Şi mie mi-a fost frică şi m-am aşezat jos", a declarat Marcela Chipirlin, educatoare la grupa mijlocie a grădiniţei din Cârcea.

Conducerea unităţii susţine că, în urmă cu trei ani, imobilul a fost supus unor lucrări de renovare, firma de construcţii urmând să ajungă miercuri la Cârcea, pentru a remedia problema.

"S-a lucrat până în decembrie 2007 la această clădire. Tavanul avea probleme de atunci şi ei nu au legat bine betonul. Acum i-am sunat şi le-am zis ce s-a întâmplat şi au zis că vin mâine dimineaţă. Lucrarea a fost făcută de mântuială. Viaţa copiilor a fost pusă în pericol", a declarat Marius Buzatu, directorul grădiniţei.

Ştefan Zuican, directorul firmei Challenge Com SRL Craiova, societate care a executat lucrările de renovare, susţine că tavanul sălii de curs al grădiniţei ar fi căzut din cauza umezelii.

"Noi am executat acele lucrări în perioada de toamnă - iarnă a anului 2007. Am făcut tencuieli, dar, din cauza umezelii şi a faptului că acel imobil nu este încălzit, acel tavan a căzut. Acel imobil, când l-am preluat pentru a-l renova, era într-o stare avansată de degradare şi nici nu fusese conservat", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX directorul Challenge Com SRL Craiova.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dolj: Copiii dintr-o grădiniţă au fost evacuaţi după ce s-a prăbuşit tavanul unei săli de curs.
 Vizualizări articol: 558 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dolj: Copiii dintr-o grădiniţă au fost evacuaţi după ce s-a prăbuşit tavanul unei săli de curs0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei