Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 mar 2010 - Anul XV, nr. 65 (4356)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şeitan spune că ideea reducerii vârstei de pensionare pentru femeile care au copii nu este o soluţie

Ministrul Muncii, Mihai Şeitan, a declarat, ieri, la Vaslui că ideea reducerii vârstei de pensionare pentru femeile care au copii "nu este o soluţie", precizând că propunerea făcută de sindicate sună "cinic" şi nu va avea în nici un caz efectul scontat, cel de creştere a natalităţii.

Prezent ieri, la Vaslui, într-o vizită de lucru, ministrul Mihai Şeitan a spus că trebuie găsite soluţii pentru sprijinirea femeii în timpul vieţii active, şi nu la vârsta pensionării, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Nu cred că este o soluţie încercând să rezolvăm o problemă post-factic. Mi se pare că sună cinic propunerea sindicatelor. Am rezerve că o femeie va face mai mulţi copii gândindu-se la pensie sau că va contribui la creşterea natalităţii. Eu cred că trebuie găsite soluţii pentru sprijinirea femeilor în viaţa activă, nu când ajunge la vârsta pensionării. Financiar, nu cred că ridică probleme această propunere, însă nu ştiu dacă este motivată în vreun fel", a declarat Mihai Şeitan.

Ministrul Muncii a spus că ideea reducerii vârstei de pensionare pentru femeile care au copii va fi supusă, totuşi dezbaterii în Parlament, cel mai probabil săptămâna viitoare.

Vicepreşedintele "Cartel Alfa", Petru Dandea, a declarat, la începutul acestei săptămâni, că în cadrul întâlnirii cu ministrul Mihai Şeitan s-a discutat despre posibilitatea reducerii vârstei de pensionare de la 65 de ani, cât prevede proiectul de lege a pensiilor, la 63 de ani, pentru femeile care au doi copii, şi la 64 pentru cele cu un singur copil.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeitan spune că ideea reducerii vârstei de pensionare pentru femeile care au copii nu este o soluţie.
 Vizualizări articol: 385 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şeitan spune că ideea reducerii vârstei de pensionare pentru femeile care au copii nu este o soluţie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei