Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 mar 2010 - Anul XV, nr. 56 (4347)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fiul primarului din Giurgiu, chemat în instanţă de vedeta Rocsana Marcu, pentru test de paternitate

Fiul primarului municipiului Giurgiu, Ştefan Adrian Iliescu, este chemat în instanţă într-un proces în care vedeta TV Rocsana Marcu cere judecătorilor să dispună stabilirea paternităţii în cazul copilului pe care aceasta îl are cu băiatul edilului liberal Lucian Iliescu.

La termenul de ieri al procesului, Ştefan Adrian Iliescu a fost aşteptat în faţa instanţei, dar acesta nu s-a prezentat, spun avocaţii vedetei.

Aceştia precizează că pentru termenul următor stabilit pentru 12 aprilie, fiul primarului Lucian Iliescu va fi citat la uşa instanţei, cât şi prin mica publicitate, în cel puţin un ziar de largă circulaţie. Tot avocaţii arată că ieri a fost a patra oară când tânărul nu a dat curs citaţiei instanţei Judecătoriei sectorului 5 Bucureşti.

În acţiunea depusă la instanţă se arată că relaţia celor doi a început în noiembrie 2006, după o amiciţie veche de aproximativ cinci ani. Potrivit actului citat, relaţia a devenit intimă, derulându-se "absolut normal, cu ieşiri în compania prietenilor comuni atât la evenimente festive, cât şi în vacanţă, cu o evoluţie concretizată prin sentimente ce exprimau afecţiune sinceră şi devotament faţă de persoana din cuplu"

Vedeta de la Prima TV mai arată, în acţiunea sa, că "permanent au existat participări la evenimente festive organizate de prieteni comuni şi vizite la reşedinţa pe care Rocsana Marcu o deţinea în Bucureşti".

Marcu consemnează că toţi apropiaţii cuplului au fost convinşi de implicarea afectivă a fiului primarului din Giurgiu în această relaţie, "iar prin gesturi atente, el îşi manifesta public afecţiunea şi preocuparea constantă pentru evoluţia unei relaţii de angajament sentimental reciproc".

Vedeta mai arată că în luna ianuarie 2007 a aflat că este însărcinată, spunându-i imediat lui Ştefan Adrian Iliescu, iar "reacţia acestuia a fost a unei persoane care îşi dorea şi totodată aştepta un copil".

Ea susţine că "din acel moment Ştefan a purtat nenumărate discuţii cu viitoarea mama în sensul identificării unei unităţi medicale corespunzătoare în care să aibă loc naşterea şi asigurării tuturor condiţiilor de naştere şi creştere a unui copil dorit de ambii părinţi".

Vedeta notează că la doar câteva zile, Adrian Ştefan Iliescu "şi-a schimbat radical atitudinea", spunându-i telefonic "că nu îşi mai doreşte pentru moment un copil şi că vrea să mai aştepte", "ca şi cum un copil ar fi un bun material care în loc să apropie un cuplu a devenit un accesoriu în opinia pârâtului".

Marcu precizează în acţiune că Iliescu ar fi transmis ameninţări şi ofense printr-o serie de sms-uri, "mergând până în acolo încât şi-a exprimat capacitatea de a influenţa expertiza ADN prin înlocuirea probei".

Astfel, apărătorii vedetei cer instanţei să constate că, în baza probelor care au fost solicitate, sunt îndeplinite condiţiile cerute de lege pentru stabilirea paternităţii copilului din afara căsătoriei faţă de fiul primarului giurgiuvean Lucian Iliescu (ales la congresul de sâmbătă al PNL în funcţia de vicepreşedinte al partidului).

Apărarea vedetei arată că cei doi au avut relaţii intime "in timpul legal al concepţiei" şi că din această relaţie a rezultat copilul. Potrivit Codului familiei, perioada legală de concepţie este timpul cuprins între a treia sută şi a o sutăoptzecea zi dinaintea naşterii copilului, în cazul de faţă fiind perioada 2 noiembrie 2006 şi 4 martie 2007, naşterea minorei având loc în 6 septembrie 2007.

Avocaţii au cerut instanţei proba cu înscrisuri, proba testimonială şi expertiză ADN.

În final, apărarea cerere instanţei, în urma administrării tuturor acestor probe, să rectifice actul de naştere al fetiţei, în sensul consemnării numelui tatălui.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiul primarului din Giurgiu, chemat în instanţă de vedeta Rocsana Marcu, pentru test de paternitate.
 Vizualizări articol: 714 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fiul primarului din Giurgiu, chemat în instanţă de vedeta Rocsana Marcu, pentru test de paternitate5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei