Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 mar 2010 - Anul XV, nr. 54 (4345)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Firmele care au executat deficitar lucrări contractate nu vor mai putea participa la licitaţii

Premierul Emil Boc a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Zalău, că firmele care au contractat lucrări, dar le-au executat deficitar nu vor mai putea participa în viitor la nici o licitaţie publică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Firmele care au contractat lucrări publice şi sunt deficienţe nu vor mai participa la licitaţiile publice. Este necesar să luăm asemenea măsuri, pentru că am avut în ultimul timp destule situaţii cu probleme", a afirmat Boc.

Potrivit acestuia, se lucrează la întocmirea unui inventar, iar firmele cu nereguli "vor fi puse în lista neagră" şi vor fi eliminate definitiv de la licitaţiile publice.

Premierul Emil Boc s-a aflat, vineri, în Sălaj, unde s-a întâlnit cu reprezentanţi ai autorităţilor şi ai instituţiilor deconcentrate, pentru a se informa despre problemele judeţului, a vizitat o fabrică de mobilă şi a participat la şedinţa BPJ a PDL Sălaj.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Firmele care au executat deficitar lucrări contractate nu vor mai putea participa la licitaţii.
 Vizualizări articol: 529 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Firmele care au executat deficitar lucrări contractate nu vor mai putea participa la licitaţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   La noi la Suceava,NU! trimis de
( 6 mar 2010, 13:46:25
La noi nu exista asemenea firme,toate care au lucrat in special la infrastructura rutiera si-au facut datoria cu prisosinta!Sunt strazi care au tinut chiar si 3 luni de zile de la ,,reabilitare''.In general sunt cele mai profesioniste gasite din tot ce a cautat la noi primaria,mai ceva ca in carul cu fan.Cred ca in varful topului profesionalismului ar trebui sa se regaseasca SC COLAPS IASI,care ne-au prelucrat drumurile si nervii nostri cel mai patrunzator.Niste nesimtiti au dat peste cap doua strazi din comuna noastra,e vorba de Calea Obcini si Mircea Septilici(serpentinele)care au iesit din programul normal,la serpentine numai partea de langa canalizari fiind in ton cu restul satului.Acestea doua se incapataneaza sa mai reziste in ciuda prescriptiilor edililor nostri iubiti.Propun sa se planteze portocali pe langa toate strazile pastorite cu drag de ai nostri ca brazii.Asteptam si noi un termen de garantie pt Bd Cernauti de la SC COLAPS IASI.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei