Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 mar 2010 - Anul XV, nr. 50 (4341)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Udrea: Decât să construim bazine de înot în comune mai bine reabilităm drumuri anul acesta

Ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, a declarat luni, după întâlnirea cu deputaţii PDL, că bugetul instituţiei pe care o conduce este mai mic cu 31%, astfel că decât să se construiască bazine de înot în comune mai bine se reabilitează drumuri anul acesta.

Udrea a anunţat că a stabilit o procedură, pentru că parlamentarii au de dat socoteală în faţa electoratului şi au venit să întrebe cum se derulează investiţiile ministerului în colegiile lor.

"Pentru ca comunicarea să fie mai uşoară am stabilit ca fiecare judeţ să vină la Minister să discutăm investiţiile în derulare şi posibilitatea de a derula proiecte noi după ce merg acasă şi îşi fac o analiză la nivelul colegiului şi al judeţului. Fiind atât de multe programe şi încercând o investiţie echilibrată în fiecare judeţ, am convenit această strategie. Am decis să avem o ordine a priorităţilor. Într-un an în care bugetul ministerului este mai mic cu 31%, nu putem să nu avem o listă de priorităţi. Înainte de construi bazine de înot în comune, mai bine reabilităm drumuri în anul acesta", a explicat ministrul Dezvoltării.

Ea a mai spus că a avut o discuţie cu deputaţii PDL legată de alocări pe anii trecuţi "Parlamentarii noştri au fost totuşi nemulţumiţi că, în anii precedenţi, alocările s-au făcut mai mult către primăriile PSD şi PNL. I-am asigurat că alocările din acest moment se fac pe principiul alocării proiectelor, principiu cu care au fost în totalitate de acord", a spus Udrea.

Potrivit ministrului Dezvoltării, prioritatea este a aloca fonduri şi a construi drumuri, după aceasta urmând reţelele de apă, căminele culturale, mai apoi bazinele de înot sau patinoarele.

Elena Udrea a mai spus că la minister sunt întâlniri cu parlamentarii din toate partidele, fără apartenenţă politică. "Dacă mă vor invita şi ceilalţi, n-am nicio problemă să merg", a mai spus ministrul Dezvoltării.

Grupul parlamentar al PDL din Camera Deputaţilor are întâlniri în fiecare zi de luni cu unul dintre miniştrii partidului, pentru ca deputaţii să afle strategia Guvernului şi să pună întrebări legate de problemele din domeniul respectiv.

Săptămâna trecută, grupul parlamentar al PDL s-a întâlnit cu ministrul Sebastian Vlădescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Udrea: Decât să construim bazine de înot în comune mai bine reabilităm drumuri anul acesta.
 Vizualizări articol: 646 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Udrea: Decât să construim bazine de înot în comune mai bine reabilităm drumuri anul acesta0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 2 mar 2010, 19:18:08
de ce sa ,,faceti''? de c�nd ? mai bine spuneti din gura ca vor fi drumuri (fara prea mult aplomb,ca nu'i an electoral) si lasa ca de facut...?! facem noi drumuri la service,sa ne reparam masinile care ne'au costat la'nmatriculare c�t valoarea sa'n Germania

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei