Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 feb 2010 - Anul XV, nr. 46 (4337)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un bărbat care a atacat cel puţin zece femei la Iaşi a fost prins

Un număr de 11 femei cu vârste cuprinse între 20 şi 38 de ani au fost atacate, marţi, la Iaşi, de către un bărbat, agresorul folosind un obiect ascuţit. Nouă dintre acestea au depus plângere la Poliţie, fiind totodată audiate timp de câteva ore.

Suspectul principal în cazul femeilor care au fost atacate cu un obiect ascuţit, la Iaşi, a fost prins în apropierea unui liceu în timp ce încerca să înţepe o elevă, a informat Biroul de Presă al Poliţiei Române.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Raluca Seucan, a declarat, ieri după-amiază, pentru MEDIAFAX că bărbatul a fost depistat de o patrulă de Poliţie în preajma unui liceu din Iaşi, el fiind reţinut înainte să înţepe o elevă de liceu cu un obiect ascuţit.

Primarul municipiului Iaşi, Gheorghe Nichita, a declarat că bărbatul, Constantin Gavrilaş, în vârstă de 35 de ani, care locuieşte în comuna Ţigănaşi, aflată la 20 de kilometri de municipiul Iaşi, a făcut 12 ani de închisoare, fiind condamnat pentru viol.

El a fost eliberat din penitenciar în anul 2009.

Poliţia Română a făcut precizarea că informaţia privind pedeapsa cu 12 ani de închisoare în cazul suspectului a fost furnizată anchetatorilor chiar de acesta în timpul audierilor, ea urmând să fie confirmată după verificări.

Şeful Poliţiei Municipale Iaşi, Lucian Mursa, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că suspectul principal în acest caz a fost reţinut ieri după-amiază, urmând a fi audiat de poliţişti.

"Suspectul principal se află sub cercetări. Va fi audiat. Suntem pe drumul cel bun, dar ceea ce important este că în oraş va fi linişte", a declarat Lucian Mursa.

Pe de altă parte, în cursul după-amiezii de ieri, la Spitalul de Urgenţe a ajuns încă o femeie agresată de acelaşi bărbat, numărul victimelor în acest caz ajungând astfel la 11.

"Încă o pacientă, în vârstă de 21 de ani, a ajuns la Spitalul de Urgente din Copou, după ce a fost înjunghiată în faţa Mitropoliei. Pacienta beneficiază de profilaxie antitetanică, antalgice, hemostază provizorie şi îi va fi explorată plaga fesieră dreapta", a declarat corespondentului MEDIAFAX Tudor Ciuhodaru, şeful UPU, din cadrul Spitalului de Urgenţe din Iaşi.

El a mai spus că tânăra le-a spus medicilor că a fost agresată tot cu un obiect ascuţit.

Potrivit poliţiştilor, victimele au avut nevoie de îngrijiri medicale, în starea cea mai gravă fiind o tânără de 22 de ani, studentă în Iaşi.

"Eram pe la Râpa Galbenă şi am văzut că vine un bărbat din spatele meu, că mă urmăreşte. Era foarte murdar. Eu voiam să trec strada, eram singură şi vorbeam la telefon. Individul a trecut pe lângă mine şi m-a înţepat. Nu cred ca era o seringă, pentru că mi-a curs prea mult sânge", a declarat tânăra.

Fata a fost dusă imediat la spital şi supusă unei intervenţii chirurgicale, evoluţia stării sale de sănătate fiind favorabilă.

Poliţiştii ieşeni au intrat în alertă şi au fost mobilizaţi pe străzile municipiului încă de marţi seară, când mai multe femei din Iaşi au fost înţepate pe stradă, în picioare şi în fese, cu un obiect ascuţit, presupus a fi un cuţit, de către un bărbat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat care a atacat cel puţin zece femei la Iaşi a fost prins.
 Vizualizări articol: 381 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat care a atacat cel puţin zece femei la Iaşi a fost prins0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei