Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 feb 2010 - Anul XV, nr. 37 (4328)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ritualul vrăjitoarelor s-a încheiat, ele susţin că blestemul flăcării violete "s-a spart"

Cele cinci vrăjitoare care au început, în urmă cu nouă zile, la Cluj, un ritual de "dezlegare a blestemului flăcării violete" au încheiat ceremonialul şi susţin că demersul lor a avut succes, astfel încât Parlamentul României a devenit mai curat, iar blestemul "s-a spart şi s-a plesnit".
Cele cinci vrăjitoare din Cluj, Buftea şi Bucureşti s-au adunat, aseară, la marginea pădurii Făget de lângă Cluj-Napoca, unde au aşternut pe zăpadă, lângă un pârâu, două cearceafuri violete. Au aprins focuri în două ceaune şi mai multe lumânări, după care au început descântecele şi pasele cu mâna deasupra ceaunelor.
"Nouă zile şi nouă nopţi am descântat pentru ţara României, ca să fie bine în Parlament, să nu se mai certe, să fie linişte şi pace. Am făcut ritualul pentru Guvern, pentru Parlament, am lucrat pentru ţară şi pentru parlamentari, să fie pace între ei, să nu se mai certe. Doamne ajută!", a spus vrăjitoarea Lucica, cea mai în vârstă dintre cele cinci.
Vrăjitoarea Sandra a completat că, în cadrul ritualului, a fost descântat Parlamentul "ca să rămână curat", iar Cireşica a subliniat că s-a descântat "nouă nopţi şi nouă zile, la Parlament să-i fie bine".
"Să fie ţara curată şi Parlamentul curat de blesteme, de vrăji şi farmece. Parlamentul să fie curat şi limpezit, în ştirea lui Dumnezeu, că noi am descântat, tot răul l-am îndepărtat, pentru binele Parlamentului, să fie linişte şi înţelegere pentru binele ţării. Am descântat pentru alungarea spiritului rău din Parlament. Să se ducă răul pe pustii. Îndepărtează răul din Guvern, din Parlament, cel care vine la conducere, cel care este la conducere să aibă milă pentru ţara românească şi pentru oamenii sărmani", a descântat Cireşica.
Ea a susţinut că ritualul a avut succes, iar după descântecele care au durat nouă zile şi nouă nopţi "parlamentarii României vor ajunge să aibă înţelegere între ei şi va fi linişte şi pace".
"O să aibă efecte benefice această muncă de cinci vrăjitoare puternice care au descântat împreună", a susţinut Cireşica, adăugând că şi stropirea Palatului Parlamentului cu apă din Someş şi Arieş şi-a făcut efectul.
La rândul său, Sandra a susţinut că vrăjitoarele au reuşit să potolească "răutatea, neînţelegerile şi dezbinarea".
"Blestemul flăcării violete asupra Parlamentului s-a spart şi s-a plesnit în ultima seară a ritualului", a spus vrăjitoarea Sandra.
O altă vrăjitoare, Claudia, care a dat în cărţile de tarot, a dat garanţii că Parlamentul României a devenit mai curat.
"Am deschis cărţile de tarot şi garantez că a rămas Parlamentul României curat. Mi s-a arătat în cărţi că descântecul pe care l-am făcut a fost unul benefic. Garantez că nu mai are blesteme şi farmece", a spus Claudia.
Cele cinci vrăjitoare au descântat şi pârâul, au aruncat în apă flori galbene şi roşii, precum şi lumânări aprinse, puse pe o placă violetă, după care au spart ulcele de lut.
"Cum se sparg ulcelele de lut, aşa să se spargă blestemele şi farmecele din Parlament şi aşa să se ducă necazul", a mai spus vrăjitoarea Cireşica.
La finalul ritualului, cele cinci vrăjitoare au format un cerc şi au înconjurat cearceafurile violete unde şi-au desfăşurat descântecele.
Cele cinci vrăjitoare au început, la sfârşitul săptămânii trecute, la Cluj-Napoca, un ritual de nouă zile şi nouă nopţi, susţinând că vor să desfacă blestemul flăcării violete despre care spun că s-a abătut asupra Parlamentului României. Ritualul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute pe malul râului Someş, dar şi pe cel al Arieşului, după care s-a desfăşurat în pădurea Baciu şi în cimitirul din comună.
Cele cinci vrăjitoare au susţinut că au primit felicitări pentru demersul lor din partea unor "guvernanţi şi parlamentari", însă parlamentarii clujeni şi-au exprimat dezacordul faţă de ritualul acestora, afirmând că astfel de acţiuni afectează imaginea Parlamentului şi chiar a României ca ţară membră a Uniunii Europene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ritualul vrăjitoarelor s-a încheiat, ele susţin că blestemul flăcării violete "s-a spart".
 Vizualizări articol: 535 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ritualul vrăjitoarelor s-a încheiat, ele susţin că blestemul flăcării violete "s-a spart"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei