Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 feb 2010 - Anul XV, nr. 36 (4327)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trei morţi şi patru răniţi după ce un microbuz a intrat într-un tir

Un accident petrecut, vineri seară, pe drumul naţional 22C, la intrarea în localitatea Poarta Albă, s-a soldat cu trei morţi şi patru răniţi, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea".
Purtătorul de cuvânt al ISU "Dobrogea" Constanţa, Paula Anghel, a declarat că trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte patru sunt rănite, toate victimele fiind din microbuzul implicat în accident, care se întorcea de la Medgidia.
Anghel a precizat că în microbuz se aflau şase muncitori care se întorceau de la locul de muncă şi şoferul, iar pe drumul naţional 22C, la intrarea în localitatea Poarta Albă, microbuzul s-a ciocnit cu un tir.
În urma impactului, trei dintre persoanele din microbuz, între care şi şoferul, şi-au pierdut viaţa, iar alţi patru pasageri au fost răniţi, doi dintre ei fiind în stare foarte gravă. Toate persoane rănite au fost transportate cu ambulanţe la Spitalul Judeţean din Constanţa.
La locul accidentului au fost trimise două echipaje SMURD ale ISU şi cinci maşini ale Serviciului de Ambulanţă.
Nici Poliţia şi nici reprezentanţii ISU nu au putut preciza până la acest moment cauzele producerii accidentului, însă au afirmat că în zonă era ceaţă densă.

 

Cinci români au decedat într-un accident produs în Bulgaria

Cinci cetăţeni români au murit într-un accident rutier produs, vineri dimineaţă, în apropierea capitalei Bulgariei, pe drumul dintre Sofia şi Samokov, relatează site-ul Novinite.com.
Centrul naţional pentru Coordonare Medicală a anunţat că cinci români au fost ucişi în accidentul produs la ora 08.30 (08.30, ora României).
Potrivit informaţiilor iniţiale, autovehiculul cu care călătoreau românii a intrat în coliziune cu un camion bulgăresc.
Consulul României la Sofia precizează că cele 5 persoane decedate în accidentul produs, vineri, în apropierea capitalei Bulgariei, sunt cetăţeni români, potrivit Poliţiei, el neputând confirma informaţia întrucât nu a văzut actele de identitate, dar menţionând că accidentul a fost deosebit de grav.
"Potrivit Poliţiei, cele cinci persoane decedate în accidentul din Bulgaria sunt cetăţeni români. Eu nu le-am văzut, personal, actele de identitate, aşa că nu pot să confirm eu această informaţie", a explicat consulul României la Sofia, Marius Dilof, pentru MEDIAFAX.
Consulul român, care a făcut o deplasare la locul accidentului, a declarat că se îndreaptă către serviciul de medicină legală unde au fost duse cele cinci cadavre pentru identificarea lor, urmând ca apoi să fie anunţate familiile.
Potrivit lui Dilof, accidentul a fost deosebit de grav, neputând fi identificată marca autoturismului sau numărul de înmatriculare.
"Accidentul s-a produs la 55 de kilometri de Sofia, într-o curbă. Autoturismul a intrat pe contrasens şi s-a tamponat cu un tir, intrând direct sub roţile acestuia. Tirul circula regulamentar, din informaţiile Poliţiei", a spus Dilof.
"Este posibil să fie vorba despre persoane care se îndreptau spre staţiunea montană Borovets, pentru că aveau asupra lor echipamente de snowboard", a adăugat Dilof.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei morţi şi patru răniţi după ce un microbuz a intrat într-un tir .
 Vizualizări articol: 728 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei morţi şi patru răniţi după ce un microbuz a intrat într-un tir0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei