Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 ian 2010 - Anul XV, nr. 19 (4310)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Râul Bistriţa a îngheţat, zăporul format măsoară şapte kilometri

Râul Bistriţa a îngheţat în urma scăderii accentuate a temperaturilor, iar zăporul format pe râu măsoară şapte kilometri, gheaţa având grosimi variabile de la 0,3 la 1,5 metri.
În urma măsurătorilor făcute pe râu ieri dimineaţă, s-a constatat că de vineri gheaţa ce acoperă râul începând cu zona aflată între viaductul de la Poiana Teiului şi podul Ruseni a înregistrat o extindere de trei kilometri.
Potrivit Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, pe sectorul de râu cuprins între viaductul Poiana Largului şi Pod Ruseni, fenomenul de zăpor se manifestă pe o lungime de şapte kilometri, cu grosimi variabile de la 0,3 metri până la 1,5 metri, iar în aval de canalul de fugă Pârâul Pântei, pe o lungime de 25 de metri, sunt aglomerări de gheţuri cu grosimi cuprinse între 0,2 şi 0,5 centimetri, iar din amonte curge zai pe 80 la sută din suprafaţa apei.
Personalul din cadrul Sistemului de Gospodărire a Apelor Neamţ şi personalul din cadrul primăriilor Borca, Farcaşa şi Poiana Teiului monitorizează în permanenţă evoluţia situaţiei pe râul Bistriţa, în amonte de acumularea Izvorul Muntelui.
Din cauza viscolului înregistrat ieri în judeţul Neamţ, nu s-a putut circula pe două drumuri judeţene, DJ 157H Băluşeşti - Itrineşti şi DJ 157A Talpa - Davideni - Văleni - Dulceşti.
Autorităţile judeţene au interzis traficul rutier în zonă, iar ieri echipe de deszăpezire acţioneau pe cele două trasee pentru a fi redeschise.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Râul Bistriţa a îngheţat, zăporul format măsoară şapte kilometri.
 Vizualizări articol: 719 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Râul Bistriţa a îngheţat, zăporul format măsoară şapte kilometri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei