Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 ian 2010 - Anul XV, nr. 18 (4309)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Range Rover Facelift, miza rămâne tehnologia

Range Rover nu a fost niciodată adeptul schimbărilor bruşte, trecerea de la o generaţie la alta facându-se adeseori lin. Versiunile restilizate merg pe un principiu asemănător unde designul evoluează subtil iar tehnologia progresează cu paşi mari. Iubitorii maşinilor de teren au văzut dintotdeauna în Range Rover o alegere perfectă, modelul 2010 fiind foarte aproape de ideal. Mai economică dar şi mai puternică versiunea restilizată este un prilej de a vedea direcţia pe care o urmează deja brandul britanic. În ceea ce priveşte preţul, cifrele sunt destul de apropiate de modelul ante-facelift. Pe piaţa românească versiunile diesel ale modelului restilizat Range Rover au în ţara noastră preţuri cuprinse între 87.465 euro şi 111.741 euro cu TVA, iar cele pe benzină între 110.551 şi 126.735 euro cu TVA. Sub aspect estetic designerii și-au îndreptat atenția spre blocurile optice dotate acum cu tehnologie LED, spoilerele, capotă și grila motor, revizuite atât de subtil încât diferențele față de modelul 2007 pot fi identificate la o examinare ceva mai atentă a exteriorului. Interiorul nu a rămas neatins, astfel că posesorii versiunii 2010 vor regăsi materiale de o calitate mai bună, tapițerie din piele fină care acoperă plafonul și inserturi cromate. Planșa de bord, retușată cu bun gust, înglobează indicatoare de bord virtuale, unde pot fi vizualizate informații legate de activatea motorului. Cel mai luxos, inovator şi performant autovehicul 4x4 beneficiază de două motorizări cu un consum redus cu 7,3% , ambele fiind capabile să îndeplinească acum normele Euro 5. Opţiunile clienţilor se pot îndrepta către versiunea diesel de 3.6 litri care generează 272 cai putere sau unitatea de 5.0 litri care produce 510 cai putere, acelaşi care animă şi versiunea de top Jaguar XFR. Motorizarea pe benzină asigură un demaraj de la 0 la 100 km/h în 6,2 secunde, consumul anunțat de producător fiind de 14,9 l/100 km. Ca și dotări menționăm prezența sistemului Surround Camera, care permite parcarea ușoară a mașinii prin intermediul a cinci camere video, funcția pilot automat, și o nouă interfață pentru iPod și Mp3 player. Range Rover Facelift vine cu suspensii optimizate și o evoluție a sistemelor Terrain Response și HDC (asistența la coborâre). În premieră șasiul acestui model este echipat cu un sistem unic denumit DampTronic Valve Technology, care măsoară presiunea exercitată asupra amortizoarelor, mașina optimizând singură ținuta de drum.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Range Rover Facelift, miza rămâne tehnologia.
 Vizualizări articol: 554 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Range Rover Facelift, miza rămâne tehnologia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei