Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 ian 2010 - Anul XV, nr. 18 (4309)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Numărul cazurilor de gripă cu virusul A/H1N1 a ajuns la 6.838 şi al deceselor la 111

Alte 31 de cazuri noi de gripă cu virusul A/H1N1 şi două decese au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, astfel că până vineri au fost raportate 6.838 de îmbolnăviri, din care 111 decese, a anunţat Ministerul Sănătăţii.
Cele 31 de cazuri noi de gripă A/H1N1 au fost confirmate în judeţele Buzău (opt), Olt (şase), Botoşani (patru), Constanţa (două), Cluj, Covasna, Giurgiu, Mureş, Satu Mare, Sibiu, Timiş şi Tulcea (câte un caz) şi Bucureşti (trei cazuri), a precizat Ministerul Sănătăţii într-un comunicat de vineri.
Ministerul Sănătăţii atrage din nou atenţia că singura modalitate de prevenire a îmbolnăvirii cu virusul gripal A/H1N1 este vaccinarea.
Centrul Naţional de Prevenire şi Control al Bolilor Transmisibile a informat că, până la data de 17 ianuarie, au fost vaccinate împotriva virusului pandemic 1.241.969 de persoane. Dintre acestea, 700.353 de persoane s-au imunizat în săptămâna 11-17 ianuarie.
Comitetului de Gripă a analizat joi, cazurile la care au fost identificat unele reacţii adverse în urma vaccinării. Din cele 30 posibile reacţii adverse postvaccinale raportate, în urma analizelor s-au confirmat 13.
Reacţiile adverse confirmate au fost uşoare şi s-au manifestat prin roşeaţă la locul vaccinării, stări de subfebrilitate pasageră, dureri de cap. Nu a fost înregistrată nici o reacţie adversă severă în urma vaccinării.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Numărul cazurilor de gripă cu virusul A/H1N1 a ajuns la 6.838 şi al deceselor la 111 .
 Vizualizări articol: 499 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Numărul cazurilor de gripă cu virusul A/H1N1 a ajuns la 6.838 şi al deceselor la 1110.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei