Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 ian 2010 - Anul XV, nr. 16 (4307)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsuri pentru reducerea cazurilor în care victime sunt poştaşii

Inspectoratul General al Poliţiei Române şi Poşta Română au decis, în urma unor discuţii de ieri, să-şi reactualizeze protocolul de colaborare şi să ia măsuri pentru reducerea numărului de infracţiuni cărora le cad victime factorii poştali.
La întâlnirea de ieri au participat inspectorul general al Poliţiei Române, chestorul Petre Tobă, şi preşedintele-director general al Companiei Naţionale Poşta Română, Tudor Gabriel Bohălţeanu, alături de Dumitru Pârvu, adjunct al inspectorului general al Poliţiei şi comisarul Aurel Catrinoiu, şeful Serviciului Sisteme de Securitate din cadrul Direcţiei Poliţiei de Ordine Publică, se arată într-un comunicat de presă al IGPR.
În urma discuţiilor, reprezentanţii celor două instituţii au decis acordarea de sprijin din partea poliţiei pentru consilierea de specialitate în ceea ce priveşte paza persoanelor, obiectivelor şi securitatea valorilor, implementarea unor soluţii şi mijloace preluate din practica europeană care să garanteze o mai mare siguranţă factorilor poştali şi a sumelor deţinute.
Totodată, instituţiile vor derula campanii pentru prevenirea acestui tip de infracţiuni şi dezvoltarea colaborării în teritoriu dintre unităţile de poştă şi secţiile de poliţie.
O altă măsură discutată a fost legată de însoţirea factorilor poştali de către lucrători ai poliţiei comunitare sau ai primăriei, în perioada distribuirii pensiilor.
La nivelul Poştei Române s-a format, ieri, un grup de lucru pentru identificarea tuturor factorilor de risc în zona de competenţă, urmând ca în cel mai scurt timp, printr-un program-pilot de optimizare a activităţii instituţionale, să fie propus un set de măsuri care să asigure, împreună cu structurile abilitate, siguranţa angajaţilor companiei.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Măsuri pentru reducerea cazurilor în care victime sunt poştaşii.
 Vizualizări articol: 512 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Măsuri pentru reducerea cazurilor în care victime sunt poştaşii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei