Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 ian 2010 - Anul XV, nr. 15 (4306)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dacia va lansa modelul Duster cel mai probabil în luna mai

Dacia va lansa modelul Duster cel mai probabil în luna aprilie pentru reprezentanţii presei şi în mai la nivel comercial, a declarat ieri preşedintele Consiliului de Administraţie al producătorului, Jacques Chauvet.
El a adăugat că mai multe detalii despre preţul de vânzare al automobilului vor fi oferite la salonul de la Geneva.
"Duster va oferi o valoare foarte bună pentru preţul la care va fi comercializat", a spus Chauvet, precizând că noul concept va oferi un raport calitate-preţ la fel ca Loganul.
Chauvet nu a dorit să ofere detalii privind numărul de unităţi Duster care vor fi produse la Dacia în acest an, dar a menţionat că există o flexibilitate semnificativă a capacităţii de producţie, care se va plia pe cerere.
Potrivit unor informaţii anterioare, Dacia Duster va fi disponibil, în versiunile 4X2 şi 4X4, cu o motorizare pe benzină cu o capacitate cilindrică de 1.6 şi 110 CP, precum şi cu două motoare diesel - capacitate cilindrică 1.5 şi 85 CP, respectiv 1.5 capacitate cilindrică şi 105 CP.
Dacia Duster beneficiază, în versiunea de serie, de două airbag-uri frontale şi de centuri de siguranţă în 3 puncte. În funcţie de versiune sunt disponibile două airbag-uri laterale cap/torace pentru locurile din faţă.
Modelul are o lungime de 4,31 metri şi o lăţime de 1,82 metri.
Directorul comercial al Dacia, Fabrice Cambolive, a declarat săptămâna trecută că producătorul are în plan dezvoltarea şi fabricarea a două modele noi de maşini.
"Menţinem aceeaşi filosofie. Urmărim ca preţul de producţie, pornind de la concept, design, ingineri, să fie ţinut cât mai strâns", a spus Chauvet, fără a oferi mai multe detalii.
În prezent, Dacia produce şase modele de maşini, Logan Berlină, Logan MCV, Logan Van, Logan Pick-up, Dacia Sandero şi Dacia Sandero Stepway.
Constructorul de automobile, membru al grupului francez Renault, a vândut anul trecut 311.282 de maşini, în urcare cu 20,5% faţă de 2008, însă vânzările din România au coborât cu peste 50%, la 41.862 de autovehicule, compania reuşind totuşi să-şi majoreze uşor cota pe piaţa locală.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dacia va lansa modelul Duster cel mai probabil în luna mai.
 Vizualizări articol: 542 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dacia va lansa modelul Duster cel mai probabil în luna mai0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei