Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 ian 2010 - Anul XV, nr. 2 (4293)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prognoză

Temperaturi de până la 15 grade în ianuarie, mai frig în nord-vest în martie

Temperaturile maxime în ianuarie pot atinge 15 grade Celsius, în cea mai mare parte a ţării, regimul termic în februarie situându-se peste valorile normale în regiunile din est, urmând ca în martie să fie mai frig în nord-vestul ţării, iar temperaturile minime pot atinge şi -20 de grade Celsius.
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) precizează, pentru MEDIAFAX, că temperaturile lunii ianuarie vor depăşi valorile normale în cea mai mare parte a ţării, maximele putând ajunge la 15 grade Celsius. În nopţile cele mai reci din cursul lunii ianuarie, temperaturile minime vor cobori sub -20 de grade Celsius, în zonele depresionare din centrul şi nordul ţării. Cantităţile de precipitaţii vor depăşi valorile climatologice în cea mai mare parte a ţării, potrivit ANM.
În luna februarie, temperaturile se vor situa peste valorile normale în regiunile estice, iar în rest se vor încadra în limitele obişnuite. Temperaturile maxime pot depăşi 15 grade Celsius, iar în nopţile cele mai reci, temperaturile minime vor coborî sub -15 grade Celsius. Cantităţile de precipitaţii vor fi mai mari decât cele normale în jumătatea nordică a ţării, iar în rest se vor încadra, în general, în limitele obişnuite.
ANM a mai precizat că, în luna martie, regimul termic se va situa sub valorile normale în nord-vestul ţării, va depăşi limitele normale în regiunile sud-estice, iar în rest se va încadra în limitele obişnuite. Cele mai mari valori de temperatura din cursul lunii pot depăşi 20 de grade Celsius, în sudul ţării. În nopţile cele mai reci, temperaturile minime vor cobori sub -10 grade Celsius. Cantităţile de precipitaţii vor depăşi valorile normale în majoritatea regiunilor ţării.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Temperaturi de până la 15 grade în ianuarie, mai frig în nord-vest în martie.
 Vizualizări articol: 620 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Temperaturi de până la 15 grade în ianuarie, mai frig în nord-vest în martie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei