Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 dec 2009 - Anul XIV, nr. 291 (4277)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Patapievici spune că Traian Băsescu a primit o casetă în care apare Geoană făcându-i-se sex oral

Horia Roman Patapievici povesteşte într-un interviu publicat duminică în cotidianul La Vanguardia că ştie din surse sigure că Traian Băsescu a primit o casetă în care apare Mircea Geoană în timp ce i se face sex oral, iar şeful statului a refuzat să folosească înregistrarea împotriva acestuia.
Întrebat despre caseta în care Traian Băsescu apare lovind un copil, Patapievici o califică drept "scârboasă".
"Eu nu cred că Băsescu ar lovi un copil, doar l-a împins. Greşeala lui a fost că nu a negat acest lucru imediat. A fost un pic cam ca în cazul lui Bill Clinton cu sexul oral... Apropo, ştiu din surse sigure că lui Băsescu i s-a oferit un film în care lui Mircea Geoană i se face sex oral, iar el (Băsescu, n.red.) a refuzat s-o folosească împotriva sa. Este un om omnest, credeţi-mă", a explicat Patapievici.
"Avem oligarhi iar ei au un rol neplăcut. Lupt împotriva lor în calitate de intelectual în spaţiul public. Din acest motiv, sunt unul dintre intelectualii lui Băsescu. Dar aceşti oligarhi nu sunt nişte mafioţi. Nu comit crime. În Rusia sau în Bulgaria ei omoară oameni. În România, nu. Există un sentiment de abţinere atunci când vine vorba despre comiterea de acte extreme, ceea ce este un punct în plus pentru români", spune Patapievici în interviul acordat cotidianului spaniol.

 

Cei din PSD "se filmează între ei şi se vând"

Traian Băsescu a sugerat, vineri seară, la OTV, că deţine o casetă cu imagini compromiţătoare despre Mircea Geoană, dar că a refuzat publicarea ei şi chiar a ameninţat staff-ul său că îşi va retrage candidatura dacă o difuzează presei, precizând şi că cei din PSD "se filmează între ei şi se vând".
"Am anunţat stafful meu că dacă o publică, îmi retrag candidatura", a declarat Traian Băsescu.
El a fost întrebat anterior dacă deţine o casetă cu imagini compromiţătoare la adresa contracandidatului său, Mircea Geoană.
Şeful statului nu a negat că ar fi în posesia unei astfel de casete. Totuşi, el a spus că-i va înmâna caseta personal lui Mircea Geoană "a doua zi" după alegeri.
"Este o problemă internă a PSD. Ei se filmează între ei, apoi se vând", a mai spus Băsescu.
Preşedintele Traian Băsescu a fost, întrebat, luni, de presă, când îi va da caseta promisă lui Mircea Geoană, şeful statului răspunzând că încă nu s-au comunicat rezultatele oficiale. Băsescu nu a făcut alte precizări.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patapievici spune că Traian Băsescu a primit o casetă în care apare Geoană făcându-i-se sex oral.
 Vizualizări articol: 645 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patapievici spune că Traian Băsescu a primit o casetă în care apare Geoană făcându-i-se sex oral0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei