Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 nov 2009 - Anul XIV, nr. 275 (4261)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

A votat de două ori vrând să fie arestat, fiindcă nu mâncase de două zile

Un bărbat din judeţul Alba căruia i-a fost întocmit dosar penal după ce a votat de două ori susţine că a vrut să fie arestat deoarece nu are loc de muncă şi nu a mai mâncat de două zile, iar membrii comisiei din staţia CFR Simeria, unde acesta a votat a doua oară, au observat că votul era nul.
"Vreau să mă duc la închisoare să am ce mânca şi un loc unde să pun capul. Trăiesc pe stradă şi mănânc ce-mi dau oamenii de pomană. Nu-mi găsesc nimic de lucru. Vara lucrez cu ziua la câmp, dar iarna nu am din ce trăi. În ultima săptămână am stat în canale din Deva şi Hunedoara şi mult timp am mâncat din gunoi. De două zile nu am pus nimic în gură. Vreau la închisoare. Nu am dat nimănui în cap şi nu pot face asta, dar când am auzit că pot ajunge la închisoare dacă votez de mai multe ori m-am gândit că aste este şansa mea", a declarat, ieri, pentru corespondentul MEDIAFAX, Roman Şandor, bărbatul care este cercetat pentru că a votat de două ori la două secţii speciale.
Roman Şandor are 28 de ani şi a crescut într-o casă de copii din judeţul Alba.
Poliţiştii spun că tânărul nu are cazier şi i-au cumpărat ceva de mâncare, dar au fost nevoiţi să îl elibereze în lipsa unui mandat de arestare emis de un judecător.
Reprezentanţii secţiei de votare speciale din staţia CFR Simeria susţin că al doilea vot al bărbatului era nul, deoarece avea ştampila "Votat" pusă de două ori pe doi candidaţi diferiţi.
"Bărbatul nu a apucat să introducă buletinul de vot în urnă aşa că le-am reţinut şi le-am anulat. Când le-am anulat am observat că oricum votul era nul, deoarece avea două ştampile pe doi candidaţi diferiţi", a declarat preşedintele secţiei de votare speciale din staţia CFR Simeria, Ioan Paul Ştefan.
Bărbatul, din judeţul Alba, a fost reţinut, ieri, de poliţişti, pentru audieri, după ce a fost prins votând a doua oară, la o secţie specială amenajată în Gara Simeria, judeţul Hunedoara. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal, acesta urmând să fie cercetat în stare de libertate.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A votat de două ori vrând să fie arestat, fiindcă nu mâncase de două zile.
 Vizualizări articol: 356 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A votat de două ori vrând să fie arestat, fiindcă nu mâncase de două zile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei