Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 sep 2009 - Anul XIV, nr. 208 (4194)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Oltean spune că îi este „milă” de Geoană, care „s-a înregistrat în baie”

Vicepreşedintele PD-L Ioan Oltean a declarat, ieri, că a ascultat de mai multe ori înregistrarea cu vocea liderului PSD, Mircea Geoană, care a ajuns în presă, despre care a spus că este făcută "în baie" şi îi stârneşte mila.
Ioan Oltean a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că deţine şi transcrierea înregistrării respective, pe care a studiat-o cu atenţie.
"Sunt absolut convins că domnul Geoană, în disperare de cauză, fiindcă de luni de zile domnia sa apare mult sub pragul electoral al partidului pe care îl conduce, s-a înregistrat în baie. Sunetul aşa pare, în baie, parcă se şi aude apa curgând acolo. A dat publicităţii înregistrarea pentru a-şi face o popularizare în plus. Nu am decât un sentiment de milă pentru că un om politic de o asemenea anvergură poate să recurgă la asemenea mijloace de a-şi mări popularitatea", a declarat Ioan Oltean.
Liderul PD-L a spus că, în aceste condiţii, nu poate decât să îi ureze succes în "folosirea acestor mijloace şi în căderea liberă pe care o va simţi, pe zi ce trece, până în 22 noiembrie" când va avea loc primul tur al alegerilor prezidenţiale.
Oltean a adăugat că, între timp, PDL este preocupat de realizarea unei reforme profunde a statului român, Guvernul fiind hotărât să ducă la capăt angajarea răspunderii Guvernului pe cele trei mari proiecte de acte normative.
Înregistrarea la care a făcut referire Ioan Oltean ar reproduce discuţiile purtate de Mircea Geoană cu membrii PSD Maramureş, într-o întâlnire de la sfârşitul lunii august.
Potrivit înregistrării, Mircea Geoană susţine că Traian Băsescu "se prăbuşeşte", Crin Antonescu "stagnează în sondaje", iar Sorin Oprescu "nu este periculos".
PD-L şi PSD au transmis, miercuri, câte un comunicat, după ce presa a relatat despre această înregistrare, postată pe un site.
În comunicatul PSD se preciza că social-democraţii condamnă "cu fermitate" modul în care se încearcă deturnarea dezbaterii publice şi atacarea PSD, în timp ce PD-L susţinea că Mircea Geoană a depăşit "ultima limită a penibilului".
Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, în Comitetul Executiv care se desfăşoară la Călineşti Argeş, că apariţia publică a unor discuţii din partid ar putea fi "coordonate" de actualul regim politic prin abuzul de putere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oltean spune că îi este „milă” de Geoană, care „s-a înregistrat în baie”.
 Vizualizări articol: 362 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oltean spune că îi este „milă” de Geoană, care „s-a înregistrat în baie”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei