Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 aug 2009 - Anul XIV, nr. 192 (4178)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Refuz

Udrea: Nici eu, nici vreun angajat al Ministerului nu vom mai apărea în faţa comisiei

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a anunţat, ieri, că nici ea, nici vreun angajat al Ministerului Turismului nu vor mai răspunde vreunei invitaţii de a participa la şedinţele Comisiei parlamentare de anchetă constituite în cazul său, acuzând grave nereguli în funcţionarea acesteia.
"Am decis ca nici eu, nici vreun angajat al Ministerului Turismului să nu se mai prezinte în faţa acestei comisii", a declarat Udrea, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PDL.
Ea a mai spus că a hotărât să solicite un control al tuturor instituţiilor statului la Ministerul Turismului pentru a stabili faptul că acţiunile acestei instituţii sunt "perfect legale".
Ministrul Udrea a susţinut că există dovada acţiunii ilegale a comisiei de anchetă, care "încearcă cu orice preţ să-mi fabrice un dosar penal pentru fapte ce nu există". Ea a precizat că a decis să formuleze plângere penală împotriva fiecărui participant la discuţia din comisia parlamentară de anchetă, a cărei înregistrare a apărut în presă. Elena Udrea a menţionat că va face plângere penală pentru "fiecare participant la acest complot".
Ea a invocat comiterea infracţiunilor de abuz în serviciu contra interesului public, abuz în serviciu contra intereselor unei persoane şi încercarea de a determina mărturie mincinoasă.


Roberta Anastase: "Voi propune suspendarea activităţii comisiei de anchetă”

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, ieri, că va propune Biroului Permanent al acestei Camere suspendarea activităţii Comisiei de anchetă în cazul ministrului Turismului, Elena Udrea.
Preşedintele Camerei Deputaţilor a anunţat, într-o conferinţă de presă, că a decis convocarea Biroului Permanent al Camerei pentru mâine, la ora 14.00.
Anastase a precizat că va propune conducerii Camerei suspendarea activităţii comisiei parlamentare de anchetă în cazul Udrea, pe motiv că această comisie are alte obiective decât cele votate de plenul Camerei Deputaţilor.
Roberta Anastase a precizat că scopul şedinţei Biroului Permanent convocat de ea pentru mâine este de a discuta stenogramele apărute în presă privind activitatea comisiei parlamentare de anchetă în cazul Udrea.
Anastase a menţionat că această comisie parlamentară de anchetă a fost votată de plen şi avea ca obiectiv verificarea legalităţii şi a modului în care sunt cheltuiţi banii publici, dar că, din stenogramele apărute în presă, reiese că "membrii comisiei şi-au propus să-i construiască un dosar penal doamnei ministru (Elena Udrea - n.r.)".
"Voi propune Biroului Permanent să suspende activitatea comisiei de anchetă, pentru că, aşa cum funcţionează în acest moment, funcţionează având alte obiective", a spus Anastase.
Ea a precizat că are un punct de vedere personal, arătând că, dacă ar mai fi ceva de salvat din imaginea Parlamentului, acest lucru s-ar face prin demisia unor membri ai comisiei.
PDL cere oficial desfiinţarea Comisiei Udrea, a anunţat, ieri, prim-vicepreşedintele Adriean Videanu, după şedinţa conducerii democrat-liberale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Udrea: Nici eu, nici vreun angajat al Ministerului nu vom mai apărea în faţa comisiei.
 Vizualizări articol: 277 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Udrea: Nici eu, nici vreun angajat al Ministerului nu vom mai apărea în faţa comisiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei