Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 aug 2009 - Anul XIV, nr. 192 (4178)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Programul "Litoralul pentru toţi" începe pe 1 septembrie

Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării lansează, de la 1 septembrie, programul "Litoralul pentru toţi" prin care turiştii pot veni la mare la preţuri avantajoase, tarifele fiind cuprinse între 195 de lei şi 495 de lei, timp de şase nopţi de persoană.
Secretarul general al Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, Cristina Frecea, a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, că programul "Litoralul pentru toţi" va începe pe 1 septembrie şi se va termina pe 18 octombrie.
"Până în prezent, sunt disponibile peste 2.500 de locuri de cazare în ediţia de toamnă a programului "Litoralul pentru toţi" lista fiind în continuare deschisă", a afirmat Cristina Frecea.
Astfel, turiştii care vor alege un hotel de o stea, fără mic dejun, vor plăti 159 de lei pentru un sejur de 6 nopţi/persoană, la un hotel de 2 stele, fără mic dejun, tariful este de 189 de lei, în timp ce cu mic dejun, tot la o unitate hotelieră de 2 stele preţul ajunge la 249 de lei.
De asemenea, la un hotel de trei stele cu mic dejun preţul este de 339 de lei de persoană pentru un sejur de şase nopţi, la patru stele cu mic dejun - 399 de lei, iar la cinci stele cu mic dejun - 495 de lei.
Preşedintele Asociaţiei Patronale Mamaia, Nicolae Bucovală, prezent la conferinţa de presă, a afirmat că tarifele din cadrul ediţiei de toamnă a programului "Litoralul pentru toţi" sunt mai mici decât cele de la ediţia din mai-iunie a acestui an.
"La hotelurile de 3 stele, în primăvară, am avut 350 lei pentru sejur de 6 zile de persoană, iar acum am coborât preţul 339 de lei de persoană", a precizat preşedintele Asociaţiei Patronale Mamaia.
Bucovală este nemulţumit de faptul că programul "Litoralul pentru toţi" nu este sprijinit de nici o autoritate a statului, fiind realizat exclusiv din eforturile hotelierilor şi agenţiilor de turism.
"Vreau să scot în evidenţă faptul că acest program se lansează numai şi numai cu eforturile hotelierilor şi agenţiilor de turism. În rest, nu avem niciun ajutor nici măcar din partea Ministerului Turismului. Singurul ajutor pe care îl cerem ministerului este de a promova cât mai rapid şi agresiv acest program", a spus Nicolae Bucovală.
Preşedintele Asociaţiei Patronale Mamaia a mai explicat că şi-ar dori ca autorităţile să se implice şi să acorde hotelierilor anumite facilităţi la utilităţi în perioada de desfăşurare a acestui program.
"Nici unul din organismele de la noi din ţară nu participă cu nimic. Nu avem pe această perioadă a programului nici o scădere de preţ la nici o utilitate, fie că e gaz, că e apă, că sunt resturi menajere. Mergem cu aceleaşi preţuri pe care le-am avut şi în vârf de sezon", a mai spus Nicolae Bucovală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Programul \"Litoralul pentru toţi\" începe pe 1 septembrie.
 Vizualizări articol: 846 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Programul \"Litoralul pentru toţi\" începe pe 1 septembrie5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei