Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 aug 2009 - Anul XIV, nr. 189 (4175)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Campanie de prevenire a dispariţiei minorilor, pe litoral

O campanie de prevenire a dispariţiei minorilor şi de educare pentru creşterea siguranţei a fost lansată pe litoralul românesc, unde se va desfăşura timp de o lună, având ca scop informarea părinţilor cu privire la pericolele la care sunt expuşi copiii.
Campania, denumită "Copilăria în siguranţă", se va desfăşura timp de o lună, perioadă în care voluntari de la Universitatea "Ovidius" din Constanţa vor distribui materiale de informare privind principalele măsuri pe care le poate lua orice părinte pentru a oferi copiilor săi protecţie în faţa pericolelor atât în viaţa reală, cât şi pe Internet.
Campania "Copilăria în siguranţă" reprezintă o nouă etapă a programului "Tineri în siguranţă pe Internet", iniţiat de Microsoft România în 2004, pentru educarea copiilor, dar şi a părinţilor şi educatorilor, despre beneficiile şi pericolele din lumea virtuală.
Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenirea Criminalităţii împreună cu studenţii voluntari de la Universitatea "Ovidius" vor organiza concursuri în taberele de copii de pe litoral, iar partenerii Radio Vacanţa vor organiza concursuri cu tematică specifică.
"Recomandarea pe care o adresăm părinţilor în cazul în care se vor confrunta cu o astfel de situaţie este de a apela în cel mai scurt timp posibil poliţia, la telefonul 112 sau la numărul de telefon european 116000 şi să comunice toate datele copilului în cauză", a precizat adjunctul şefului Poliţiei Judeţene Constanţa, comisarul şef Dorin Colidiuc.
În perioada următoare, acţiunile din cadrul campaniei se vor desfăşura în localităţile 2 Mai şi Limanu, unde vor avea loc concursuri pe tema prevenirii dispariţiei minorilor şi a siguranţei on-line.
Organizatorii campaniei sunt poliţiştii Institutului pentru Cercetarea şi Prevenirea Criminalităţii din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi poliţiştii constănţeni din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenirea Criminalităţii şi Poliţiei Mamaia, în colaborare cu Microsoft România, Fundaţia Nadia Comăneci, Centrul Român pentru Copii Dispăruţi şi Exploataţi Sexual - FOCUS, Radio Vacanţa, Universitatea Ovidius - Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative, Organizaţia Salvaţi Copiii Constanţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campanie de prevenire a dispariţiei minorilor, pe litoral.
 Vizualizări articol: 477 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campanie de prevenire a dispariţiei minorilor, pe litoral0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei