Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 iul 2009 - Anul XIV, nr. 173 (4159)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Elena Udrea nu este surprinsă că PSD a fost de acord cu înfiinţarea comisiei de anchetă

Ministrul Turismului, Elena Udrea, nu este surprinsă că PSD a fost de acord cu înfiinţarea comisiei de anchetă în cazul său şi susţine că totul reprezintă o campanie de discreditare a miniştrilor democrat-liberali.
"Strategia este una simplă, a devoalat-o chiar primarul Sectorului 5 al Capitalei într-o emisiune aseară (n.r. -vineri seară), în care a explicat că miniştrii PD-L sunt ţinţele acestei precampanii la alegerile prezidenţiale. Se alege un trust de presă, se face o campanie negativă, vehementă, la adresa unui ministru PD-L, după care PSD şi PNL decid înfiinţarea unei comisii parlamentare", a declarat, sâmbătă, Udrea, în Mamaia.
Ea susţine că nu şi-a dat seama ce anume doresc să verifice reprezentanţii PSD şi cei ai PNL în condiţiile în care Ministerul Turismului a postat toate datele pe site-ul instituţiei.
"Nu am înţeles exact nici de la Crin Antonescu, nici de la domnul Geoană ce vor să verifice, ce neclarităţi au atât timp cât suntem cel mai transparent minister. Din toate acuzaţiile care s-au formulat şi noi am răspuns la absolut toate, am înţeles că a rămas cea că am fi achiziţionat perdele de 75.000 de euro. Este ca în bancul acela: nu era Mercedes, era bicicletă, nu i s-a dat, i s-a luat, nu sunt perdele, sunt jaluzele, nu sunt 75.000 de euro, sunt 7.500 de euro. Noi spunem asta de trei zile, nu ne ascultă nimeni. Dacă vor să verifice şi să măsoare perdelele, îi rugăm să o facă foarte repede pentru că toate datele sunt publicate pe site-ul Miniserului Turismului", a explicat Elena Udrea.
Ea susţine că reprezentanţii ministerului se vor prezenta la comisia de anchetă şi vor pune la dispoziţie toate documentele care le vor fi cerute. Udrea a mai spus că ar fi interesant de aflat cum au cheltuit miniştrii PSD fondurile pe acţiuni de publicitate şi cum au cheltuit banii liberalii atunci când erau la guvernare.
"Dacă tot verificăm cum s-au cheltuit trei milioane de euro în şapte luni pentru promovarea României şi a destinaţiilor turistice, cred că la fel de bine ar trebui să verificăm cum se cheltuiesc zeci de milioane de euro pe acţiuni de publicitate în ministerele PSD sau cum s-au cheltuit miliarde de euro în timpul guvernării PNL", a mai declarat Udrea.

 

Acţiunea PSD, "un nou 322"

Ea a catalogat acţiunea PSD "un nou 322" şi susţine că dacă reprezentanţii social-democraţii aveau nelămuriri legate de modul cum a cheltuit Ministerul Turismului trei milioane de euro ar fi putut întreba în cadrul coaliţiei.
"Este un alt 322 cu PSD la putere. A fost 322 cu varianta PNL la putere, cu PSD în opoziţie, acum avem varianta 322 cu PSD la putere, PNL în opoziţie. În realitate, ei funcţionează foarte bine .Dacă PSD ar fi avut cu adevărat îngrijorări sau nedumeriri referitor la cum a cheltuit Ministerul Turismului 3 milioane de euro pentru promovarea României avea posibilitatea să ne întrebe în instituţiile acestei coaliţii", a mai declarat Udrea.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elena Udrea nu este surprinsă că PSD a fost de acord cu înfiinţarea comisiei de anchetă .
 Vizualizări articol: 409 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elena Udrea nu este surprinsă că PSD a fost de acord cu înfiinţarea comisiei de anchetă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei