Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 iul 2009 - Anul XIV, nr. 161 (4147)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Guvern va fi organizată o şedinţă a autorităţilor implicate în Festivalul Tineretului European

Premierul Emil Boc a declarat, duminică, la Ploieşti, că la Guvern va fi organizată o şedinţă comună a administraţiilor din judeţele Braşov şi Prahova pentru a fi discutate proiectele legate de organizarea în România a Festivalului Olimpic al Tineretului European.

Prezent, duminică, la Ploieşti, unde s-a întâlnit cu autorităţile locale şi judeţene şi cu şefii instituţiilor deconcentrate, premierul Emil Boc afirmat că unul dintre subiectele abordate în cadrul discuţiilor a fost legat de organizarea în România a Festivalului Olimpic al Tineretului European, competiţie care va avea loc în anul 2013 în judeţele Prahova şi Braşov şi în care este implicat şi Ministerul Tineretului şi Sportului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Boc a afirmat că la Guvern va fi organizată o şedinţă comună a administraţiilor locale din cele două judeţe, la care vor participa toţi factorii implicaţi, pentru a fi puse în acord proiectele astfel încât totul să fie gata la timp pentru organizarea festivalului.

În acest context, premierul a fost întrebat cum cataloghează prestaţia publică din ultima perioadă a ministrului Tineretului şi Sportului, Monica Iacob-Ridzi, Emil Boc răspunzând: "Analizele se fac în Guvern, pe baza unor criterii foarte clare, valabile pentru toţi şi concluziile vor fi făcute publice".

Întrebat când anume va fi analizat în cadrul Executivului cazul Monica Iacob-Ridzi, premierul a spus: "Când vom face o astfel de analiză în Guvern, o să vă anunţăm. Dar e valabilă pentru toţi miniştrii cabinetului".

Emil Boc a evitat să răspundă şi în momentul în care a fost întrebat dacă în PDL a fost făcută o analiză pe marginea cazului Ridzi, lăsând însă să se înţeleagă că o astfel de analiză nu a fost făcută. "Când se va face, exact, ea va fi cunoscută şi de dumneavoastră", a spus Emil Boc.

Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) va fi organizat, în februarie 2013, de Comitetul Olimpic Sportiv Român, în colaborare cu municipiul Braşov şi Asociaţia Microregiunea Turistică Munţii Bucegi, din care fac parte oraşele Predeal, Sinaia, Buşteni, Azuga, Râşnov.

Conform primarului municipiului Braşov, George Scripcaru, în cadrul festivalului la Braşov vor avea loc festivităţi de deschidere şi închidere, hochei pe gheaţă, patinoar artistic, Short-Track, la Predeal se vor organiza biathlon şi schi alpin, la Buşteni schi fond şi schi alpin, la Sinaia snowboard, la Râşnov sărituri, iar la Azuga schi alpin.

Contractul privind organizarea Festivalului Olimpic al Tineretului European a fost semnat, în luna aprilie, la Braşov, de primarul municipiului Braşov, George Scripcaru, preşedintele Comitetului Olimpic European, Guido de Bondt, şi de cel al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Octavian Morariu.

Guido de Bondt, preşedintele Comitetului Olimpic European (EOC), a declarat atunci că până în prezent au fost organizate 19 ediţii ale Festivalului Olimpic pentru Tineret, dintre care nouă de iarnă.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Guvern va fi organizată o şedinţă a autorităţilor implicate în Festivalul Tineretului European.
 Vizualizări articol: 432 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La Guvern va fi organizată o şedinţă a autorităţilor implicate în Festivalul Tineretului European0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei