Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 iul 2009 - Anul XIV, nr. 161 (4147)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Boc: În acest an vor fi gata primii 30 de kilometri de pe Autostrada Bucureşti-Braşov

Premierul Emil Boc a declarat, ieri, la Ploieşti, că în cursul acestui an vor fi realizaţi primi 30 de kilometri din tronsonul Moara Vlăsiei - Ploieşti al Autostrăzii Bucureşti - Braşov, iar lucrările la centura de vest a municipiului Ploieşti vor fi terminate în luna noiembrie.
Prezent, ieri, la Ploieşti, la o întâlnire cu conducerea judeţului Prahova şi cu şefii instituţiilor deconcentrate, premierul Emil Boc a declarat că lucrările la centura de vest a municipiului Ploieşti, care în urmă cu peste un an a intrat în reabilitare majoră pe o lungime de 12 kilometri, vor fi finalizate în luna noiembrie a acestui an.
"Am asigurat toată finanţarea necesară astfel încât tot obiectivul (centura de vest a municipiului Ploieşti - n.r.) să fie terminat şi în noiembrie să fie predat", a afirmat Emil Boc.
Acesta a mai spus că sunt asigurate resursele financiare pentru tronsonul de autostradă Moara Vlăsiei – Ploieşti şi că, tot în cursul acestui an, vor fi finalizaţi, "la stadiul de asfalt" primii 30 de kilometri din acest tronson.
"Avem asigurate resursele financiare, anul acesta finalizăm 30 de kilometri din acest tronson de autostradă. Obiectivul pe care-l avem este ca în 2010 acest tronson să fie finalizat, poate la anul pe vremea aceasta, în iulie 2010, tronsonul Moara Vlăsiei – Ploieşti să fie finalizat. Este vorba de un tronson de 42,5 kilometri în totalitate, iar anul acesta sper să se poată circula pe 30 de kilometri la stadiul de asfalt, urmând ca, până în iulie 2010, să fie finalizat", a spus premierul.
Boc s-a referit şi la tronsonul de autostradă Comarnic – Braşov, amintind că realizarea acestuia este prima lucrare de amploare prin parteneriat public – privat şi că semnarea contractului este în fază finală.
Premierul a precizat că autorităţile încearcă să găsească soluţii viabile pentru desfăşurarea traficului rutier între Comarnic şi Braşov în momentul în care vor începe lucrările la acest tronson de autostradă, una dintre variantele luate în calcul fiind drumul care face legătura între Câmpina – Valea Doftanei şi Braşov, variantă care va fi discutată la Ministerul Transporturilor.
Premierul a adăugat că la 20 iulie va fi dat ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare a drumului naţional 72, care face legătura între Ploieşti şi Găeşti şi care are o lungime de 64 de kilometri.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: În acest an vor fi gata primii 30 de kilometri de pe Autostrada Bucureşti-Braşov.
 Vizualizări articol: 570 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc: În acest an vor fi gata primii 30 de kilometri de pe Autostrada Bucureşti-Braşov0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei