Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 iun 2009 - Anul XIV, nr. 133 (4119)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Afirmaţie

Antonescu: „Nu pot să accept să mă resemnez că trăiesc şi votez într-o ţară în care voturile se fură”

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, la finalul BPC, că nici el, nici liberalii nu pot accepta să treacă peste capitolul fraude electorale, să se resemneze că trăiesc şi votează într-o ţară în care se fură voturile.

"Ca preşedinte de partid, ca cetăţean nu pot să accept să mă resemnez că trăiesc şi votez într-o ţară în care voturile se fură. Dincolo de cifrele mari - 668.000 de votanţi pe listele suplimentare la un total de 4 milioane şi ceva, cu prezenţa listelor suplimentare masive în judeţe care nu sunt turistice, cu un boom electoral între 19-21 cu precădere în mediul rural, aceste cifre ne arată foarte limpede, ca şi declaraţiile ministrului de Interne că am avut de-a face cu un fenomen masiv", a susţinut Crin Antonescu.

Preşedintele PNL a menţionat că el nu poate accepta ideea că se fură şi că eventual liberalii ar trebui să se pregătească şi ei să fure.

"668.000 de voturi pe listele suplimentare înseamnă 15% din voturile exprimate, din care jumătate ar putea fi voturi , şi dacă jumătate nu au fost turişti, iată că avem 7% care se ia şi se pune unora. Nu putem trece mai departe acceptând că se fură... şi că eventual ar trebui să ne pregătim şi noi să furăm”, a spus Antonescu.

El a adăugat că despre capitolul fraudelor, care înţelege că este un capitol închis, nu mai are multe de adăugat pentru că nu doreşte să lase impresia că liberalii se raportează la această situaţie ca la o scuză sau ca la o explicaţie pentru că faptul că PNL nu şi-a atins scorul.

"Noi am avut pe toate sondajele în jurul lui 20%, la momentul de la ora 21.00 pentru ora 19 exit-poll-urile arătau un anumit scor, după aceea el s-a restrâns. Asta nu se întâmplă pentru prima dată, arată 2 lucruri: capacitatea de mobilizare în ziua de vot şi capacitatea de apărare în faţa fraudelor", a mai spus liderul PNL.

Şi vicepreşedintele PNL Romeo Stavarache a afirmat, în ceea ce priveşte fraudele de la euroalegeri, că "dintr-o dată oraşul Bacău a devenit unul dintre cele mai căutate puncte turistice de pe harta României", precizând că 15% au fost cei care au votat pe liste suplimentare, ceea ce ar demonstra unde a ajuns diferenţa dintre sondajele dinaintea votului şi rezultatul final.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu: „Nu pot să accept să mă resemnez că trăiesc şi votez într-o ţară în care voturile se fură”.
 Vizualizări articol: 323 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu: „Nu pot să accept să mă resemnez că trăiesc şi votez într-o ţară în care voturile se fură”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei