Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 feb 2009 - Anul XIV, nr. 35 (4021)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vizită

Elena Udrea a spus la Băile Felix că regretă că nu şi-a luat costumul de baie

Ministrul Turismului, Elena Udrea, s-a declarat impresionată de baza de tratament dintr-un hotel din Băile Felix şi a spus că regretă că nu şi-a luat costumul de baie, dar s-a uns cu nămol pe mână, făcând glume pe seama proprietăţilor curative ale acestuia.

Elena Udrea a vizitat, ieri, sediul Primăriei Sânmartin şi hotelul "Internaţional" din Băile Felix, pentru a vedea felul în care este exploatat potenţialul termal al zonei şi pentru a i se prezenta proiecte de dezvoltare viitoare.

Liderii PDL locali Ştefan Seremi, Gavrilă Ghilea, Octavian Bot şi primarul din Sânmartin Lucian Popuş i-au arătat Elenei Udrea proiectul viitorului Acquapark, plănuit a fi construit în vecinătatea staţiunii Băile Felix. Pe zece hectare, proiectul arhitectului Mircea Călin Lungu prevede amenajarea a numeroase bazine, o bază SPA şi de tratamente, facilităţi de cazare, precum şi un bazin olimpic, investiţia fiind estimată la 52,2 milioane de euro.

Elena Udrea s-a declarat încântată de planşele prezentate, spunând că nu trebuie să fie convinsă de necesitatea lui şi apreciind că este "un proiect interesant şi de viitor".

"E păcat că avem aceste resurse şi să nu le exploatăm, să lăsăm turiştii noştri să meargă la vecini", a spus Udrea.

Ea a promis că va încerca să obţină bani şi de la Ministerul Dezvoltării Regionale condus de Vasile Blaga, astfel încât, prin co-finanţarea Consiliului Local şi cu bani atraşi din fonduri europene, Acquapark-ul să poată fi construit.

La Băile Felix, Udrea a vizitat un hotel pentru modernizarea căruia s-au investit zece milioane de euro.

Udrea a fost impresionată de amenajări şi a vizitat mai multe camere, balcoane şi restaurantul, insistând însă pe baza de tratament a hotelului.

Condusă de directorul medical Mircea Tărău, Udrea s-a interesat de beneficiile fiecărui tratament. În locul în care se fac tratamentele cu nămol, Elena Udrea s-a uns pe mână, glumind pe seama proprietăţilor curative ale acestuia: "Acuma ce o să mi se întâmple? O să mă înroşesc? Sau o să-mi crească încă un deget?".

Elena Udrea a fost impresionată şi de bazinul interior, cu jocuri de apă, al bazei de tratament, în care se şi aflau câţiva turişti.

"N-am venit potrivit îmbrăcaţi. Trebuia să ne aducem costumele de baie", le-a spus Udrea gazdelor.

La plecare, Elena Udrea a promis că se va întoarce la hotel "pregătită" cum se cuvine, în aprilie, cu ocazia unui seminar legat de staţiunile balneoclimaterice pe care vrea să-l organizeze la Oradea, iar atunci se va programa şi la câteva proceduri balneare.

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a făcut, ieri, o vizită la mai multe obiective turistice din judeţul Bihor, printre care staţiunea Băile Felix, platoul Padiş, în staţiunea montană Vârtop şi Cărpinet.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elena Udrea a spus la Băile Felix că regretă că nu şi-a luat costumul de baie.
 Vizualizări articol: 445 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elena Udrea a spus la Băile Felix că regretă că nu şi-a luat costumul de baie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei