Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 ian 2009 - Anul XIV, nr. 14 (4000)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Liviu Dragnea, desemnat de PSD ministru al Internelor

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis, ieri, în unanimitate, la propunerea BPN, ca Liviu Dragnea să fie candidatul pentru funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, în urma demisiei lui Gabriel Oprea.

Anunţul a fost făcut, la sfârşitul şedinţei CExN, de către preşedintele PSD, Mircea Geoană, care a precizat că este extrem de bucuros, "şi la nivel politic şi personal", că propunerea PSD pentru şefia Ministerului Administraţiei şi Internelor este Liviu Dragnea.

Geoană a precizat că a discutat şi aseară (duminică. nr) cu Liviu Dragnea, şi l-a încurajat să accepte această nominalizare.

Mircea Geoană a precizat că această nominalizare "nu reprezintă un sacrificiu al celor din Teleorman, ţinând cont că Liviu Dragnea ocupă funcţia de preşedintele al Consiliului Judeţean Teleorman, ci şi un câştig, pentru că a dat un lider la nivel naţional.

"Aseară ( duminică, nr.), la 12 noaptea, am încheiat discuţia cu Liviu Dragnea. Are reţineri legate de obligaţiile faţă de judeţul Teleorman. Mă bucur însă că a înţeles că partidul are nevoie de el în această funcţie şi sunt convins că cei din Teleorman vor înţelege că această demnitate nu e un sacrificiu al lor, ci un câştig", a adăugat Geoană.

El a arătat că Dragnea are toate calităţile profesionale şi instinctele corecte pentru această funcţie importantă.

"Este un mare campion al descentralizării, prezenţa sa va fi o garanţie a faptului că acest mare proces de democratizare a României va continua în ritm accelerat. Cunoaşte foarte bine problemele comunităţilor româneşti, este un coleg în care îmi pun mare încredere. Primirea călduroasă şi unanimă pe care i-a făcut-o conducerea partidului îl confirmă cu prisosinţă în această poziţie", a spus Geoană despre Dragnea.

Liderul PSD a mai spus că, la DGIPI, PSD nu are încă un nume, el precizând că PSD nu doreşte să politizeze această funcţie.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liviu Dragnea, desemnat de PSD ministru al Internelor.
 Vizualizări articol: 319 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liviu Dragnea, desemnat de PSD ministru al Internelor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei