Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 ian 2009 - Anul XIV, nr. 7 (3993)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Semne bune anul are!

Peste 380 de infracţiuni şi contravenţii, înregistrate la frontieră în primele zece zile ale anului

Peste 380 de infracţiuni şi contravenţii au fost înregistrate în punctele de trecere şi la "frontiera verde" în primele zece zile ale acestui an, informează Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF).

În primele zece zile ale anului 2009, poliţiştii de frontieră au constatat 124 de infracţiuni şi 260 de contravenţii, săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini, se arată într-un comunicat de duminică al IGPF.

"Infracţiunile descoperite au fost variate, pornind de la tentativa de trecere ilegală a frontierei, fals şi uz de fals şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi terminând cu braconaj şi circulaţia pe drumurile publice fără permis de conducere sau cu permis de conducere expirat", precizează sursa citată.

Poliţiştii de frontieră le-au întocmit persoanelor care au comis fapte penale acte premergătoare începerii urmăririi penale şi au dat amenzi în valoare totală de peste 4.340 de lei.

Totodată, poliţiştii de frontieră au descoperit bunurile nedeclarate sau care depăşeau plafonul vamal admis în valoare totală de peste 566.500 lei şi au confiscat 23.597 pachete de ţigări de contrabandă, a căror valoare depăşeşte 100.000 de lei, precum şi două autoturisme de lux furate. Trei persoane date în urmărire generală pentru săvârşirea de infracţiuni pe teritoriul ţării au fost prinse la frontieră.

În primele zece zile ace acestui an au intrat şi ieşit din România 985.000 de persoane şi 303.000 mijloace de transport.

"Nu s-a permis intrarea în ţară unui număr de 166 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi de asemenea, nu s-a permis ieşirea din România faţă de 427 persoane (41 străini şi 386 români) din diferite motive legale", precizează sursa citată.

În prima săptămână a acestui an, poliţiştii de frontieră au prins patru grupuri de migranţi care încercau să intre, respective să iasă ilegal din România. Cele 30 persoane, cetăţeni georgieni, turci, afgani şi pakistanezi, reţinute de poliţiştii de frontieră au intrat ilegal din Ucraina în România sau au încercat să ajungă pe teritoriul statului ungar şi intenţionau să meargă la muncă într-un stat din vestul Europei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 380 de infracţiuni şi contravenţii, înregistrate la frontieră în primele zece zile ale anului.
 Vizualizări articol: 657 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 380 de infracţiuni şi contravenţii, înregistrate la frontieră în primele zece zile ale anului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei