Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 dec 2008 - Anul XIII, nr. 301 (3982)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Boc: Va fi cota unică, dar şi un mecanism de a-i proteja pe cei săraci, prin deduceri fiscale

Premierul desemnat Emil Boc a declarat, ieri, că va fi menţinută cota unică, dar vor fi introduse măsuri de deduceri fiscale pentru persoanele sărace, respingând, astfel, criticile adresate de fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, potrivit cărora cota unică va dispărea în noua guvernare.

"În programul de guvernare am reunit ce aveam mai bun din măsurile de stânga şi de dreapta. Avem cotă unică şi aceasta demonstrează că stânga şi dreapta pot să-şi dea mâna pe probleme punctuale", a afirmat Emil Boc, după discursurile formaţiunilor parlamentare.

El a arătat că va fi cota unică, dar şi un mecanism de a-i proteja pe cei săraci cu deduceri fiscale.

Boc s-a referit şi la criticile lui Tăriceanu, privind faptul că Guvernul nu ia în considerare creşterea economică mare care a avut loc sub conducerea sa.

"Da, am avut şansa unei creşteri economice de 8%, dar, din nefericire, suntem în prezenţa a celui mai mare deficit al bugetului consolidat, de la 2000 încoace", a replicat Emil Boc.

El a mai spus că era bine dacă acest deficit era dus în infrastructură, dar Guvernul Tăriceanu a fost mai mult o "casierie care a deschis baierele pungii, dar nu în beneficiul cetăţenilor".

Ex-Premierul Călin Popescu Tăriceanu a declarat, ieri, că programul de guvernare al Cabinetului Boc nu are nici o idee şi nici o soluţie sau plan, menţionând că este realizat în stilul Guvernului Văcăroiu, lipsit de orice obiectiv şi preocupare pentru viaţa de zi cu zi a oamenilor.

"Am avut pentru trei zile un program de guvernare de stânga, bazat pe promisiuni demagogice, creşteri salariale de pensii reduceri de preţuri şi de TVA, un adevărat bilet de tren către dezastrul economic. Acum avem un alt program de guvernare, despre care aş putea spune că este ceva mai prudent, dar mai vag. Am impresia că ni se va spune că acesta este un program de guvernare de centru, poate de centru dreapta", a susţinut Călin Popescu Tăriceanu.

El a menţionat că noul program de guvernare este realizat după modelul Guvernului Văcăroiu, putând fi numit programul de guvernare al lui "Trăim şi vedem!".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: Va fi cota unică, dar şi un mecanism de a-i proteja pe cei săraci, prin deduceri fiscale.
 Vizualizări articol: 331 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc: Va fi cota unică, dar şi un mecanism de a-i proteja pe cei săraci, prin deduceri fiscale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei