Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 nov 2008 - Anul XIII, nr. 277 (3958)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Circulaţia pe DN 17, în Pasul Tihuţa, a fost reluată în totalitate

Circulaţia rutieră pe DN 17, în Pasul Tihuţa - care face legătura între Transilvania şi Moldova - a fost reluată în totalitate, ieri, în jurul orei 16.00, când a fost permis şi accesul maşinilor de mare tonaj, după ce doar autoturismele fuseseră lăsate să tranziteze zona.

Şeful Secţiei Bistriţa de la Drumuri Naţionale, Alexandru Slavita, a declarat că datorită intervenţiei drumarilor şi a faptului că s-a acţionat cu utilaje de tractare circulaţia pe DN 17, în Pasul Tihuţa a putut fi reluată în totalitate în jurul orei 16.00.

"Au plecat şi tir-urile care nu erau echipate de iarnă şi care rămăseseră blocate în pas şi încep să urce deja cele oprite la baza muntelui. Avem 15 utilaje care curăţă drumul şi le menţinem aici pentru a evita alte blocaje", a spus Slavita.

Potrivit sursei citate, mai multe echipaje ale Poliţiei Rutiere din Bistriţa-Năsăud şi Suceava, dar şi jandarmi montani din Piatra Fântânele s-au aflat în zonă pentru a fluidiza traficul.

Traficul s-a desfăşurat, în continuare, cu dificultate, între kilometrii 108 şi 116, porţiune în care şoferii au trebuit să ruleze cu prudenţă.

Pasul Tihuţa, care asigură trecerea între Transilvania şi Moldova, fiind cea mai importantă cale de acces spre nordul Moldovei, a fost blocat, ieri după-amiază, din cauza viscolului.

Două tir-uri care au derapat, ieri la prânz, şi au ajuns de-a latul şoselei, blocând drumul, au fost tractate cu utilaje, dar ulterior şoferii care intenţionau să traverseze zona au fost opriţi de Poliţie la baza muntelui, la Valea Străjii, în Bistriţa-Năsăud şi la Poiana Stampei, în Suceava, întrucât în zonă era viscol.

Potrivit şefului Secţiei Bistriţa de la Drumuri Naţionale, Alexandru Slavita, în Pasul Tihuţa se aflau cel puţin 15 maşini de mare tonaj care nu sunt echipate de iarnă şi care au blocat drumul, între kilometrii 110 şi 111, fiind necesară tractarea lor cu utilaje. Mai multe remorchere au acţionat pentru a scoate pe marginea drumului tir-urile blocate în zăpadă.

Circulaţia în Pasul Tihuţa a fost redeschisă, pentru autoturisme, în jurul orei 15.00, după aproximativ trei ore de blocaj.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Circulaţia pe DN 17, în Pasul Tihuţa, a fost reluată în totalitate.
 Vizualizări articol: 524 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Circulaţia pe DN 17, în Pasul Tihuţa, a fost reluată în totalitate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei