Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 nov 2008 - Anul XIII, nr. 273 (3954)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Opt copii răniţi într-un incendiu, în judeţul Neamţ

Opt copii au fost răniţi, ieri, într-un incendiu izbucnit în comuna nemţeană Girov, la o locuinţă, iar patru dintre ei au fost transportaţi la Iaşi, având arsuri pe suprafeţe mari ale corpului.

Surse de la Spitalul de Urgenţă Piatra Neamţ au declarat că unul dintre cei opt copii răniţi în incendiul din comuna nemţeană Girov are arsuri pe aproape 60 la sută din suprafaţa corpului, iar alţi trei copii au arsuri pe suprafeţe mari ale corpului, cei patru fiind transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Iaşi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, căpitanul Iulian Jugan, incendiul a izbucnit în jurul orei 17.30, într-o anexă gospodărească (o bucătărie de vară) a unei locuinţe în care se aflau cei opt copii, cel mai mare în vârstă de zece ani, care învăţa la lumina lumânării.

Copiii erau singuri în anexa care a fost cuprinsă de flăcări, iar părinţii au sărit să-i scoată din încăpere, a precizat sursa citată. Atât părinţii care au suferit arsuri, cât şi cei opt copii care au arsuri şi au fost intoxicaţi cu monoxid de carbon au fost preluaţi de trei ambulanţe, fiind transportaţi la spital.

Comandantul ISU Neamţ, locotenent colonel Ioan Micică, a declarat că, din primele date, a reieşit că incendiul a izbucnit din cauza unei lumânări lăsate aprinse.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale, însă flăcările s-au extins la acoperişul casei, fiind distruse, în urma incendiului, şi toate bunurile din locuinţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opt copii răniţi într-un incendiu, în judeţul Neamţ.
 Vizualizări articol: 467 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opt copii răniţi într-un incendiu, în judeţul Neamţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei