Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 nov 2008 - Anul XIII, nr. 261 (3942)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Traian Băsescu a împlinit ieri 57 de ani

Preşedintele Traian Băsescu a împlinit, ieri, 57 de ani.

În ultimii ani, Traian Băsescu şi-a serbat ziua de naştere alături de familie, întâlnindu-se însă şi cu apropiaţi din mediul politic.

Anul trecut, ziua preşedintelui a fost într-o duminică, iar Traian Băsescu a făcut, la Palatul Cotroceni, o analiză a situaţiei cetăţenilor români din Italia.

În 2006, preşedintele a fost de 4 noiembrie pe Valea Prahovei împreună cu familia şi a fost vizitat şi de unii lideri ai PD.

În 2005, preşedintele Băsescu şi-a petrecut ziua de naştere la vila sa de protocol din staţiunea Neptun, în ziua următoare vizitându-şi mama, însoţit de soţie şi de cele două fiice, după ce a mers la mormântul tatălui său din Cimitirul Central al municipiului Constanţa.

Traian Băsescu se afla, în 4 noiembrie 2004, în campanie electorală, iar în 2003, la împlinirea vârstei de 52 de ani, el a sărbătorit alături de colegii din conducerea PD şi a primit de la aceştia un tablou semnat de Ion Pacea.

Şeful statului s-a născut la 4 noiembrie 1951, la Basarabi, în judeţul Constanţa.

 

O carte cadou de la Vadim Tudor

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, i-a trimis preşedintelui Traian Băsescu, săptămâna trecută, ultima sa carte, "Cântece de dragoste", în perspectiva zilei sale de naştere, şi l-a asigurat că, deşi "l-a mai şi ars, când i-a fost lumea mai dragă", nu mai este supărat pe el.

"I-am dat acum o săptămână ultima mea carte, "Cântece de dragoste", cu dedicaţie şi pentru el şi pentru distinsa sa soţie. I-am trimis acea carte cu autograf şi în perspectiva zilei sale de naştere", a declarat, marţi, Corneliu Vadim Tudor.

El a mai spus că nu a fost invitat să sărbătorească alături de Traian Băsescu, dar că ar bea un pahar de şampanie cu şeful statului.

"Eu nu beau, eu beau numai apă minerală, dar dacă doreşte să facă vreo petrecere de genul ăsta, aş bea un pahar de şampanie cu el", a mai spus, zâmbind, liderul PRM.

Corneliu Vadim Tudor a ţinut să-l asigure pe Traian Băsescu de faptul că, deşi în trecut "l-a mai şi ars când i-a fost lumea mai dragă", i-a trecut supărarea pe şeful statului.

"Suntem două zodii diferite, dar suntem două pietre tari. El să nu se supere că eu mai glumesc din când în când cu el, l-am mai şi ars când i-a fost lumea mai dragă, l-am băgat la Puşcăria Mafioţilor, dar mi-a trecut supărarea şi va veni momentul, mai curând decât crede el, când se va face transferul paşnic de putere, adică el se va duce la PRM şi eu mă voi duce la Palatul Cotroceni. Nu o spun cu răutate, pentru că el nu are nici un aliat. La ora actuală, în afară de mine, nu a primit nici o mână de ajutor într-o perioadă care se anunţă dificilă pentru el şi pentru regimul politic pe care l-a instaurat în urmă cu patru ani”, a mai spus Corneliu Vadim Tudor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traian Băsescu a împlinit ieri 57 de ani.
 Vizualizări articol: 492 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Traian Băsescu a împlinit ieri 57 de ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei