Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 aug 2008 - Anul XIII, nr. 201 (3882)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tăriceanu cere demisia responsabililor care nu refac casele inundate până la 1 decembrie

Premierul Călin Popescu Tăriceanu le-a solicitat, ieri, responsabililor cu refacerea caselor afectate de inundaţii să îşi depună demisia dacă nu termina reconstrucţia acestora până la 1 decembrie.

La o reuniune de lucru pe tema inundaţiilor organizată la Guvern, premierul s-a arătat extrem de preocupat de concluziile raportului pe această temă, primit de la ministrul Internelor şi Reformei Administrative, Cristian David.

"Noi am stabilit politic o dată care este 1 decembrie şi nu vreau să aud niciun comentariu. Dacă spuneţi că nu se poate, demisionaţi şi vă vedeţi de treabă. Eu vă spun că la 1 decembrie trebuie să fie casele gata «la roşu» şi pentru chestia asta vă puneţi în mişcare. Dacă înseamnă că stai până la 1 decembrie acolo, staţi până atunci acolo", a spus Tăriceanu.

Premierul a arătat că nici măcar proiectul de construcţie a unei case cu o singură cameră nu a fost finalizat, deşi decizia de construcţie a fost luată în urmă cu trei săptămâni, şi a spus că este deranjat atât de informaţiile primite din partea ministrului Reformei Administrative în urma întâlnirii de ieri a acestuia cu secretarii de stat coordonatori ai activităţilor de evaluare şi reconstrucţie din cele şase judeţe afectate de inundaţii, cât şi de concluziile vizitei ministrului în Moldova.

Tăriceanu l-a nominalizat pe prefectul judeţului Neamţ, susţinând că acesta nu se implica în coordonarea operaţiunilor.

"Ministrul Internelor şi Reformei Administrative a fost duminică în zonele afectate de inundaţii din Moldova, să vadă cum merg lucrurile la construcţiile de case, şi a făcut un raport care pentru mine este foarte preocupant şi îngrijorător, deoarece, la o distanţă de 12 kilometri, într-o comună treaba mergea foarte bine şi dincolo mergea foarte prost, fără o coordonare a acestor acţiuni. Prefectul din Neamţ stătea şi se uita, nu ştiu după ce, şi în loc să îi împingă de la spate, nu ştiu ce făcea", a spus Tăriceanu.

 

David cere urgentarea contractării lucrărilor de reconstrucţie

Ministrul Internelor şi Reformei Administrative, Cristian David, le-a cerut, ieri, secretarilor de stat care coordonează activitatea de evaluare şi reconstrucţie din cele şase judeţe afectate de inundaţii să urgenteze contractarea lucrărilor pentru refacerea caselor şi infrastructurii.

Ministrul Cristian David a avut, ieri dimineaţă, o reuniune de lucru cu secretarii de stat coordonatori ai activităţilor de evaluare şi reconstrucţie din cele şase judeţe afectate de inundaţii, pentru a stabili stadiul lucrărilor de reconstrucţie a caselor şi a infrastructurii din aceste zone.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu cere demisia responsabililor care nu refac casele inundate până la 1 decembrie.
 Vizualizări articol: 414 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tăriceanu cere demisia responsabililor care nu refac casele inundate până la 1 decembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei